Nicolicea (PSD), o nouă măgărie: a secretizat salariul de la Transgaz al nevestei

sâmbătă, 18 iulie 2020, 15:57
1 MIN
 Nicolicea (PSD), o nouă măgărie: a secretizat salariul de la Transgaz al nevestei

Urmând exemplul la fel de ilustrului său coleg de la PSD, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea a secretizat veniturile consoartei. Nu întâmplător: fostă jurnalistă, Nicoleta Nicolicea a ajuns să fie angajată la Transgaz SA, fără nici o competenţă în domeniul gazelor. În declaraţia de avere de anul acesta, deputatul PSD Eugen Nicolicea nu a mai catadicsit să menţioneze salariul Nicoletei. L-a menţionat, însă, pe al său. 

Anul trecut, totuşi, Nicolicea încă respecta legea şi pomenea veniturile de la stat ale soţiei în declaraţia de avere. Din aceasta, se vede că femeia a încasat în 2018 peste 130.000 de lei de la Transgaz SA, adică aproape 11.000 lei lunar.

Cititi si: Contract uriaș la Neurochirurgie: 221 milioane de lei pentru achiziţia de materiale sanitare ultrasofisticate

Conform ZF, Nicoleta Nicolicea deţine "funcţia de şef al unităţii de management al proiectului gazoductului Bulgaria-România-Ungaria-Austria (BRUA), o investiţie de circa 550 milioane de euro, realizată de operatorul naţional de transport gaze naturale Transgaz (simbol bursier TGN) în parteneriat cu UE."

SURSA: newsweek.ro

Comentarii