Nu iti imaginai ca somierele de pat pot avea un asemenea impact asupra calitatii somnului. Iata de ce! (P)

marți, 11 aprilie 2023, 13:43
3 MIN
 Nu iti imaginai ca somierele de pat pot avea un asemenea impact asupra calitatii somnului. Iata de ce! (P)

Modelele de somiere pentru pat din noile generatii vin cu numeroase imbunatatiri la care poate unii nici nu mai sperau vreodata. De la cele cu structura standard pana la cele medicale, toate au ca obiectiv comun confortul de exceptie.

Specialistii din domeniul ergonomiei si designerii talentati si-au dat mana pentru a crea cele mai comode si practice articole, de care sa se poata bucura oricine este in cautarea unui mijloc eficient de a-si ingriji mai bine starea de sanatate si de a-si optimiza perioadele de odihna si relaxare.

Nu-i asa ca nu ti-ai imaginat vreodata ca acum poti achizitiona un model care sa contribuie la redresarea coloanei vertebrale? Da, noile articole din aceasta gama au un impact dovedit asupra calitatii vietii! Persoanele cu dizabilitati, cele nevoite sa stea la pat, persoanele supraponderale sau cele care trebuie sa se recupereze dupa o interventie chirurgicala complexa pot, de asemenea, apela acum la variantele medicale de somiere pat.

Fie ca somnul tau este dat complet peste cap din cauza mobilierului pe care dormi, fie ca te confrunti cu anumite probleme de sanatate care nu iti mai permit un somn profund, aceste articole pot fi solutia pentru a depasi cu brio orice fel de inconvenient.

De ce sa optezi pentru somiere de pat?

Iata, insa, punctual, de ce se recomanda utilizarea acestor structuri inteligente si ce avantaje iti vor aduce la fiecare utilizare!

  • Pozitie corecta a corpului

In primul rand, produsul contribuie alaturi de saltea, la pastrarea unei pozitii corecte a corpului in timpul somnului. Daca ai probleme lombare sau cervicale, exista modele special realizate pentru a te ajuta in perioadele de recuperare. Sistemele de amortizare, precum si structurile ce mentin partea superioara si cea inferioara a corpului pot fi reglate independent astfel incat sa obtii gradul de confort de care ai nevoie.

  • Ventilarea optima a saltelei

Mai mult decat atat, somiera asigura o excelenta ventilatie a saltelei. Aceasta va rezista timp indelungat in acest fel, iar tu te vei bucura de un somn mai linistit. Mucegaiul nu se va mai dezvolta, deoarece salteaua este bine aerisita, caldura va fi dispersata, iar umezeala va fi evaporata. Toate acestea isi vor aduce aportul si la sanatatea sistemului tau respirator.

Tehnologii moderne, integrate in cele mai recente modele de somiere pentru pat

Modelul pentru pat dublu de 190 x 120 cm din lemn de fag, cu amortizoare, a fost creat special pentru un confort foarte bun, dar si pentru o rezistenta mare in timp. Varianta este compatibila cu saltelele din spuma poliuretanica, memory, cu latex sau cu arcuri. Lamelele fixate cu suporti elastici au fiecare o miscare independenta, iar duritatea din zona lombara poate fi modificata prin intermediul sistemului de reglare. Beneficiezi in acest fel de cel mai bun confort, regland somiera in functie de propriile preferinte sau nevoi.

Iata cum tehnologia de ultima generatie a ajuns si la categoria acestor articole extrem de utile si necesare! Materialele utilizate, conceptul ergonomic atent studiat si independenta zonelor de odihna la modelele pentru doua persoane, astfel incat miscarile sa nu se transmita de la un partener la altul, sunt doar cateva din elementele inovative aduse in prim-plan de aceste produse.

Articolele rabatabile la unghiul dorit, electrice, cu telecomanda, dotate cu lamele sustinute de amortizoare ABS ce distribuie in mod egal greutatea pe suprafata ramei de pat sunt o alegere perfecta, daca iti doresti solutia completa pentru un confort ca la carte. Ai grija, asadar, ca anul acesta sa nu iti lipseasca calitatile unei somiere pat si adu acasa modelul cel mai potrivit pentru tine si familia ta!

 

Comentarii