O femeie din Bacău și-a ucis vecinul și l-a ținut o săptămână pe balcon

luni, 17 februarie 2020, 19:39
2 MIN
 O femeie din Bacău și-a ucis vecinul și l-a ținut o săptămână pe balcon

Poveste halucinantă în judeţul Bacău. O femeie a mărturisit că şi-a ucis un vecin, un bărbat de 85 de ani, apoi că i-a ţinut trupul în balcon aproape o săptămână, potrivit stirileprotv.

Alertaţi de fosta soţie a victimei, îngrijorată că bărbatul nu răspundea la telefon, pompierii şi jandarmii au spart uşa locuinţei bătrânului.

Cum nu l-au găsit în casă, au început ancheta în bloc. Suspecta n-a rezistat tensiunii şi a doua zi s-a predat la poliţie.

Bătrânul şi femeia locuiau pe aceeaşi scară de bloc, la etaje diferite, în Onești. Vecinii spun că bărbatul o vizita adesea pe vecină şi o mai ajuta cu bani. Ea avea în grijă patru copii, de până în 14 ani, unul al ei, ceilalţi trei, nepoţi.

Pe bătrân nu îl mai văzuse nimeni, de câteva zile, iar la sfârşitul săptămânii trecute, fosta lui soţie a alertat autorităţile.

Trupul fără viaţă al bărbatului de 85 de ani zăcea în balconul vecinei. În fața poliţiştilor, suspecta a susţinut că bătrânul i-ar fi făcut avansuri, iar ea l-a lovit ca să se apere.

Când şi-a dat seama că l-a ucis pe bărbat, i-a ascuns cadavrul într-o ladă, în balcon.

Valentina Lazăr – vecină: „Ce a căutat a găsit. S-a dus toată ziua la ea. Toată ziua se ducea la ea. Ea se bucura probabil la banii lui. Nici nu ştiu când l-a omorât, că l-a ţinut vreo şase zile în balcon.”

Daniel Dragomir – vecin: „Eu am înţeles că îi mai ajuta cu bani că erau mai mulţi copii şi cine ştie ce a fost între ei.”

Cristinel Ciocântă, şef secţia penală a Parchetului de pe lângă Tribunal: „Inculpata a înştiinţat organele de poliţie cu privire la săvârşirea faptei. La audieri aceasta şi-a recunoscut fapta. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar ulterior arestată pentru 30 de zile.”

Cei patru copii din grija femeii nu bănuiau nimic, pentru că nu erau acasă, când a fost comisă crima. Şi nici nu au controlat ce era în lada din balcon. În final, cei trei fraţi au ajuns înapoi în familia lor, iar fiica suspectei este acum în grija unui unchi.

Comentarii