O maşină a Jandarmiei s-a răsturnat în urma unui accident în faţa BCR din Podu Roş

marți, 18 octombrie 2022, 11:10
1 MIN
 O maşină a Jandarmiei s-a răsturnat în urma unui accident în faţa BCR din Podu Roş

Un accident a avut loc recent în faţa filialei BCR din Iaşi. O maşină aparţinând Jandarmeriei a intra în coliziune cu un alt autoturism şi s-a răsturnat. Accidentul a fost loc la intersecţia străzilor Palat cu Sfântul Lazăr şi s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

 În urma incidentului au rezultat două victime, ambele din maşina Jadarmeriei, care mergea din Podul Roş spre Judecătorie, unde se deplasa pentru a conduce în faţa instanţei o persoană cu mandat de aducere. Poliţia a ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări suplimentare pentru a determina cine se face vinovat de producerea incidentului.

Precizare eveniment rutier

Astăzi în jurul orei 11.30 un echipaj de jandarmi, aflat in misiune, a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Palat, din municipiul Iași Autospeciala Jandarmeriei se deplasa pe drumul cu prioritate, in regim de trafic normal, fără  a avea in funcțiune semnalele acustice sau luminoase. Conducătorul auto jandarm a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative. În acest caz verificările sunt efectuate de Poliția Rutieră, care va stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Comentarii