O nouă modă: Compania aviatică Qantas oferă un zbor de şapte ore către nicăieri

joi, 17 septembrie 2020, 22:50
1 MIN
 O nouă modă: Compania aviatică Qantas oferă un zbor de şapte ore către nicăieri

Înainte de pandemie, mulţi dintre noi priveam zborul pur şi simplu ca o metodă de a ajunge de la o destinaţie la alta cât mai repede posibil. Dar, pe măsură ce interdicţiile de călătorie şi graniţele închise ne-au limitat deplasarea şi ne-au ţinut în case, unii călători au visat nu doar la destinaţiile preferate, ci şi la experienţa de zbor în sine. 

Acolo intervin „zboruri către nicăieri” – călătorii aeriene care au loc doar în scopul călătoriei, nu al destinaţiei, potrivit CNN. Compania aeriană australiană Qantas a anunţat recent planuri pentru un zbor pitoresc de şapte ore care va efectua o buclă uriaşă în Queensland şi Gold Coast, New South Wales şi zonele îndepărtate ale ţării. De sus, călătorii dornici ar trebui să poată vedea faimoasele atracţii australiene, inclusiv portul Sydney şi Marea Barieră de Corali. Avionul va efectua un zbor mic peste anumite repere, inclusiv Uluru şi Bondi Beach.

Este promis şi divertisment special la bord, inclusiv o gazdă surpriză din rândul vedetelor. Călătoria va avea loc pe un avion Qantas Boeing 787 Dreamliner, rezervat de obicei pentru călătorii intercontinentale. În acest moment, există foarte puţine zboruri care operează către şi din Australia din cauza restricţiilor de călătorie, iar flota internaţională Qantas a fost reţinută la sol.

Dreamliner este renumit pentru ferestrele sale mari, ceea ce îl face ideal pentru ”vizitarea” obiectivelor turistice de la înălţime. Zborul QF787, care va pleca de pe aeroportul intern din Sydney pe 10 octombrie şi se va întoarce în metropola australiană şapte ore mai târziu, s-a dovedit popular, cele 134 de bilete fiind epuizate în doar 10 minute.

Citiţi materialul integral pe hotnews.ro

Comentarii