O ofensivă pe reţelele sociale de la Iaşi mai ceva ca a trolilor aurişti. Care să fie oare şpilul?

joi, 29 iunie 2023, 01:50
2 MIN
 O ofensivă pe reţelele sociale de la Iaşi mai ceva ca a trolilor aurişti. Care să fie oare şpilul?

Nu ştim dacă aţi apucatără să remarcaţi, dar ofensiva junelui menistru secretar de stat de la Mediu, Balanişcu de la partidoiul ieşean, pe reţelele sociale din ultima vreme este una de-a dreptul pur şi simplu, mai ceva ca aia a auriştilor susţinută şi rostogolită înainte de trolii de la Est. 

Cum vedem că peste tot e însoţit de trupa lui nea Măricel cel proaspăt mazilit, este clar că planul nu poate fi altul decât că acesta va fi viitorul candidat la premărie din partea PSD Iaşi. Asta, fireşte, dacă nu se întâmplă vreo răsturnare spectaculoasă sau ceva cuţite în spate până la alegerile interne din filială, junele Balanişcu fiind de altfel şef interimar al filialei pe muniţip, deci primul întreptăţit din această postură să pretindă acea candidatură la Premărie.

O candidatură care, stimaţi telespectatori, nu neapărat că te duce la palatul cel roznovan, derect pe fotelul lui Chirica, dar, chiar şi în cazul mai probabil al pierderii cursei, îţi asigură notorietate şi ulterior loc bun pe listele de la parlamentare. Acuma, că e de bine, că e de rău, asta om vedea… Până la urmă omul e tinerel, pare să aibă vlagă în el, şi, altfel spus, încă n-am auzit să fie băgat în scandaluri de corupţie. Cu o mică rezervă, însă. Dar, pentru asta, daţi rogu-vă foaia la pulsuleţul următor!

Iacătă-l pe ecologistul cu mălaiul, de-a dreapta şefului!

Aşadar, în prima imagine iacătă-l pe junele Balanişcu în acţiune prin târg, împărţindu-şi deja pliantele ca să-l ştie lumea, că pentru grosul electora-tului omul e cam inexistent. Dar, în fine, mai are un an jumate în faţă, deci este vreme de multe…

Jos, însă, iacătă-l într-o fotografie familiară cu imobiliarul fost băiet de la cumătrie despre care prin târg circulă de mult vorbe că ar fi dispus să plătească cât face pentru un loc de parlamentar: Florin Boca (cel din stânga), om eşuat la partidoi dar cu multe fire ce duc încă înspre premarele Mihai Chirica. Ei, ce mai spuneţi acuma: iese sau nu iese?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii