O postare pe pagina de Facebook a aeroportului din Iaşi l-a iritat pe Adomniţei

duminică, 04 noiembrie 2018, 09:41
2 MIN
 O postare pe pagina de Facebook a aeroportului din Iaşi l-a iritat pe Adomniţei

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, unul dintre artizanii modernizării Aeroportului din Iaşi, critică PR-ul instituţiei. Asta după ce pe pagina de Facebook a Aeroportului a fost promovat un aeroport din China. “De fapt, este ceea ce simte cel mai mare partid din Iaşi şi i-ar plăcea să facă”, spune fostul lider PNL.

Citiţi mai jos postarea lui Cristian Adomniţei.

“Nu stiu cine sunt administratorii paginii de Facebook a Aeroportului Iasi. A fost o vreme cand acestia erau niste oameni extraordinari, cu viteza de reactie si, poate cel mai important, cu viziune.

Aproape ca nici nu mai este important ce orientare GEOpolitica (si nu politica) aveau Presedintele CJ si Presedintele Consiliului de Administatie de atunci, acum as vrea sa relevez doar faptul ca acei admini ai paginii nu ar fi putut niciodata sa dea ca bun exemplu (ei insisi fiind printre cei mai buni din tara!) un aeroport construit intr-un stat recunoscut ca fiind nedemocratic. Aici nu este vorba despre cifrele acelei constructii, oricat de impresionante ar putea fi ele, ci despre cat de usor pot unii sa cada prada unei propagande atent si bine desfasurate. De fapt, aici isi arata adevarata fata, adevaratele idealuri la care se raporteaza, ceea ce admira, neavand curajul de a o si spune deschis pentru ca li se pare, totusi, "politically incorrect".

Mi s-ar fi parut deplasat, in aceste vremuri, ca actualii admini sa promoveze noul Aeroport de la Istanbul, proiectat pentru a deveni cel mai mare din lume si care tocmai ce a fost inaugurat. Asta desi, totusi, Turcia este membru NATO si o democratie.

Ar fi fost, poate, nimerit sa prezinte primul aeroport al lumii, Atlanta, daca tot nu au ce face la ora 23…

China insa este o cu totul alta poveste. De fapt, este ceea ce simte cel mai mare partid din Iasi si i-ar placea sa faca.

P.S. Sper ca, macar, au spalat peretii de mancarea si cafeaua aruncate pe ei si nu mai au mustele festin acolo…”

Comentarii