O poveste cu caschete, amantlâcuri, soft-uri şi păruieli. Dar şi cu hepiend

vineri, 07 ianuarie 2022, 02:50
2 MIN
 O poveste cu caschete, amantlâcuri, soft-uri şi păruieli. Dar şi cu hepiend

Dacă tot vedem că e foarte în trend în ultima vreme chestiunea cu noile tehnologii de inteligence, fără de care parcă vedem că în curând nici până la baie pentru urgenţe stringente n-o să putem merge, haideţi să vă spunem una faină pe tema asta, despre care zice-se că se râde copios dar pe înfundatelea şi se dau coate la greu în zona ţaigherimii roteriste din târg. 

Cică bănuitor de mai multă vreme în chestiunile conjugale, un important personagiu de acolo i-ar fi instalat convivei un softuleţ pe aparatul telefonic, pentru a şti în secret unde se află aceasta, în orice moment din zi şi din noapte. Bârfeşte lumea aşadar că personagiul n-a trebuit să stea mult să aştepte rezultatele palpabile: a văzut că urmărita a stat nici mai mult nici mai puţin decât o zi şi-o noapte (sau invers, în fine) în postul de țaigheri din Miroslava.

Omul nostru s-a dus val-vârtej acolo, şi s-a pus pe aşteptat prin boscheţi. Până la urmă urmărita n-a avut încontro şi, într-un final, a trebuit să iasă. Ce scandal a ieşit, cu scatoalce şi capace cu strigături, nu vă mai povestim acuma, că nu se cade. Mai ales că, iote, ar fi vorba de două infracţiuni, nu de una.

Dar, în fine, totul e bine când se termină cu bine: oamenii s-au calmat, apoi s-au împăcat şi, se aude, or fi şi uitat. Pentru copii, dom’le, ce naiba… Şi uite-aşa poate avem parte şi de finalul acela de poveste, care zice că au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. Doamne-ajută, pe azi, în ziua Sfântului Ioan Botezătorul: daţi cu agheazmă mare, poate trece!

O înţelegere reciproc avantajoasă

Şi pentru că tot vorbim de ţaigheri cu dare de mână, haideţi să vă mai spunem una scurtă. Cică pe la unitatea din Copou se vorbeşte că unii şefi importanţi de acolo ar avea ceva legături cu o cunoscută şi influentă advocată pe penal, pentru schimburi reciproc avantajoase.

Dincolo de colaborarea profi, advocata şi-a plasat o rudă într-un post cheie, cu caschetă, mai are una şi în zona cremenalului, şi uite-aşa s-ar fi pus de-un triunghi amoros (în sens profesional vorbim, fireşte).

Nu ştim alţii ce şi cum, dar ţaigherii şefi în cauză au drept câştig din acest prieteşug reparaţii gratis la maşinile lor scumpe şi cu mulţi cai. Vorba aia: dii căluţ, la Rădăuţ’!

PS: Mai aveam pe azi una faină, tot cu şapcă, stimaţi participanţi la trafic. una din zona asta în care ajungem cam răruţ. Dar, dacă tot ni s-a terminat tarlaua şi nu mai avem loc, am zis să nu ne lungim azi, şi să lăsăm şi pentru un episod viitor, că anul abia a început. Aşa că, hai: ura şi la gară!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii