Panarama de pe lume: o veche poveste cu un antic dipotat!

marți, 02 aprilie 2019, 01:50
2 MIN
 Panarama de pe lume: o veche poveste cu un antic dipotat!

Ca să-i mai alinăm olecuţă fostului dipotat Jakob Ban supărarea că a ratat de departe locul de europarlamentar cu care cică l-a tot amăgit Ponta în ultimele luni, haideţi să vă povestim o întâmplare tare haioasă, cu el personaj principal, de pe vremea când omul era mare şi tare prin târg, dar tot de adunat şpăguţe se ocupa! 

Cică pe atunci dipotatul a vorbit cu un important derector din târg să-i angajeze două cunoştinţe. Zis şi făcut, cică derectorul a zis că, hai, ori cu două ori fără două! După ce le-a angajat, derectorul ar fi auzit că madamele alea vorbesc printre colege că le-ar fi costat câte 5.000 de iepuroi acea angajare. Dereftorul aude şi, nervos, le cheamă la el în berou şi le întreabă de ce vorbesc aşa. La care madamele zic că au dat acei bani pentru angajare, dar lui Jakob Ban, care le-a spus că îi dă mai departe, că nu-s pentru el.

Dereftorul, zice-se, îl sună în acel moment pe dipotat şi îi spune să vină urgent, că este o problemă. Iar când apare, îl pune faţă în faţă cu madamele, şi-l întreabă care-i treaba. Vă daţi seama, stimaţi telespectatori, în ce bâlbâială a dat dipotatul: c-o fi, c-o păţi, că nu-i chiar aşa, că dă totul înapoi etc şamd.

Ce mai, de tot râsu’-plânsu’. Morala? Iaca, dragilor, cine ne cere acuma votul la Iaşi, în numele lui Ponta! Deci, hai: bere şi seminţe!

Iacătă-l, fraţilor, şi pe cel mai deştept de pe tot rotogolul târgului!

Acuma, sinceri să fim, nu ne îngrijoarează aşa tare că un cadru universitar, vicepreşedintele filialei unui partid guvernamental de la Iaşi – ALDE, partidul fostului premier Tăriceanu şi al deputatului de Iaşi Varujan – a putut posta aşa ceva la adresa ţuţei nr. 1 a naţiei.

Ne îngrijorează mai mult că, la o astfel de gugumănie, personagiul cleios a obţinut peste 300 de like-uri. Politicienii, dă-i în supărare, dar iaca, nene, cine ni-s universitarii…

Comentarii