PLAN: Tot ce se va întâmpla când va muri Regina Elisabeta a II-a

vineri, 03 septembrie 2021, 19:45
1 MIN
 PLAN: Tot ce se va întâmpla când va muri Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, este acum sănătoasă, dar asta nu înseamnă că guvernul britanic nu are un plan de acțiune pentru ce se va întâmpla în momentul în care suverana va muri. Vasta operațiune de securitate, denumită Operation London Bridge, include blocarea paginilor oficiale de socializare și interzicerea redistribuirilor.

Strategia privind rețelele de socializare joacă un rol predominant, care include și un plan de a schimba site-ul familiei regale într-un fond negru cu o scurtă declarație care confirmă moartea Reginei, în timp ce site-ul guvernului britanic și toate paginile de socializare ale guvernului vor afișa un banner negru. Conținutul non-urgent nu va fi publicat, iar redistribuirile vor fi interzise, ​​cu excepția cazului în care își dă acordul șeful departamentului de comunicare al guvernului.

Sicriul reginei va fi dus într-o procesiune de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster, unde va fi așezat pe un catafalc care va fi accesibil publicului pentru 23 de ore pe zi pentru trei zile. Vor fi emise bilete pentru VIP-uri cu intervale orare.

Înmormântarea va avea loc la 10 zile după moartea reginei și va fi considerată drept ”zi de doliu național”, fiind declarată zi liberă. Dacă va pica într-o zi lucrătoare, va fi lăsat la latitudinea angajatorilor dacă va oferi liber angajaților.

Premierul va fi informat de deces de către un funcționar public, în timp ce publicul va fi anunțat printr-un flash prin PA Media.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Comentarii