Premierul Florin Citu, primele declaratii dupa sedinta tensionata a Coalitiei

luni, 19 aprilie 2021, 20:30
1 MIN
 Premierul Florin Citu, primele declaratii dupa sedinta tensionata a Coalitiei

Premierul Florin Citu face in seara zilei de luni, 19 aprilie, primele declaratii dupa sedinta tensionata a Coalitiei, prima dupa demiterea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

"Este o coalitie, discutam. Toata partidele si-au pus cererile pe masa. Partidele si-au spus opinia. Romania trebuie sa fie guvernata. Cea mai buna optiune pentru Romania este aceasta Guvernare. Astept propunerea pentru Ministerul Sanatatii, portofoliul USR. Sper ca nominalizarea sa vina cat mai repede, Ministerul Sanatatii este in varful luptei cu pandemia", a declarat Citu precizand ca marti, 20 aprilie, la ora 16.00, va avea loc o alta sedinta a Coalitiei.

Referitor la acizatiile lui Vlad Voiculescu la raportarea incorecta a deceselor de covid, premierul Citu a replicat ca s-a constituit un grup de experti care va analiza problema.

"Am constituit un grup de lucru din membri INSP si STS care se va apleca asupra problemei, va verifica daca exista discrepante intre cele doua platforme. Vom prezenta publicului situatia reala", a precizat Citu.

Aflati amanunte de pe ziare.com.

Comentarii