COMUNICAT DE PRESA

Premii pentru elevii ieşeni la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie

miercuri, 08 mai 2019, 19:36
2 MIN

În perioada 2 – 5 mai 2019 s-a desfășurat la Universitatea de Vest din Timișoara Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie, Licee Pedagogice, competiție care a reunit 179 dintre cei mai buni elevi de la profilul pedagogic.

Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași a fost reprezentat de un echipaj format din 7 elevi din clasele IX – XII, care au concurat la discipline pedagogice și psihologice diferite: Fenea Maria, (clasa a IX-a D), Cocieriu Lavinia-Mihaela (clasa a X-a A), Năpîrlică Ana (clasa a XI-a A), Romaniuc Daniela-Nicoleta (clasa a XI-a D), Drumea Elena (clasa a XII-a A), Pâslariu Veronica (clasa a XII-a A), Pîrvu Iuliana (clasa a XII-a C). Elevii au fost însoțiți de către doamna profesoară Vasilica Botezatu.

Confirmând încă o dată valoarea învățământului preuniversitar pedagogic din Iași, elevii normaliști au obținut următoarele rezultate:

–        Premiul II la disciplina Didactici inovative l-a obținut eleva Pîrvu Iuliana, din clasa a XII-a C, media 8,85 – prof. coord. Florin Tătărușanu.

–        Mențiune la disciplina Managementul clasei de elevi – obținută de eleva Năpîrlică Ana Maria din clasa a XI-a A, media 9,05 – prof. coord. Vasilica Botezatu

–        Premiul special la disciplina Teoria și practica instruirii și evaluării l-a obținut eleva Cocieriu Lavinia-Mihaela din clasa a X-a A, media 8,00 – prof. coord. Vasilica Botezatu

Aceste rezultate constituie dovada bunei pregătiri teoretice și practice a viitoarelor cadre didactice, alături de elevii normaliști fiind directorul Mihaela Ungureanu, profesor format în spiritul valorilor pedagogice pe care le promovează cu dăruire și profesionalism.

Comentarii