Prezentatoarea Elena Lasconi de la ProTV a câştigat alegerile pentru primăria Câmpulung Muscel

luni, 28 septembrie 2020, 08:14
1 MIN
 Prezentatoarea Elena Lasconi de la ProTV a câştigat alegerile pentru primăria Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a anunţat că a câştigat alegerile locale 2020 pentru municipiul Câmpulung Muscel. Lasconi a adăugat că a câştigat la toate secţiile, potrivit numărătorii paralele. În ordinea de pe buletinul de vot la alegerile locale 2020, la Primăria Câmpulung Muscel sunt următorii candidaţi:

Marian Rădulescu (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea Pro România). Florin Bivol (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea ALDE). Ioan Liviu Ţâroiu (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea PSD). Nicolae Zaharia (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea PNL). Ion Ciurea (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea PMP).

Elena-Valerica Lasconi (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea Alianţa USR Plus). Marius Dumitrescu (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea Partidul Alternativa Dreaptă). Mircea Fulger (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea Partidul Ecologist Român). Anca-Mihaela Coşa (candidat la Primăria Câmpulung Muscel din partea Alianţa pentru Unirea Românilor)

SURSA: stirileprotv.ro

 

 

Comentarii