Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, va candida la Primăria Piatra Neamţ

duminică, 02 august 2020, 13:31
1 MIN
 Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, va candida la Primăria Piatra Neamţ

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, va candida din partea PSD la Primăria Piatra Neamţ, lucru care se datorează şi prieteniei sale cu Ionel Arsene, şeful Consiliului Judeţean Neamţ.

Municipiul străjuit de „Pietricica“ ar putea fi condus de un primar de „import“, venit tocmai din Giurgiu, dar care are „avantajul“ că „ultimele luni le-a petrecut aproape exclusiv la Piatra Neamţ“, plus că „este de mai bine de un an deputat de Neamţ şi cunoaşte realităţile judeţului şi ale oraşului“.

Acestea ar fi două dintre motivele care explică decizia PSD Neamţ de a susţine candidatura lui Răzvan Cuc, cu două mandate în fruntea Ministerului Transporturilor, la alegerile pentru stabilirea viitorului edil al oraşului Piatra Neamţ.

Stabilirea candidatului „străin“ de Neamţ, ex-ministrul fiind ales deputat în Giurgiu, acolo unde a fost şi administratorul public al judeţului, se datorează prieteniei cu Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ şi a stârnit rumoare, dar „disciplina“ de partid trebuie respectată.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii