Românii au început goana după oferte de Crăciun și Revelion. Câți bani scot din buzunar

duminică, 13 noiembrie 2022, 14:16
1 MIN
 Românii au început goana după oferte de Crăciun și Revelion. Câți bani scot din buzunar

Românii taie din cheltuieli, dar nu renunță la vacanțe. Sunt dispuși să dea mii de euro ca să își petreacă sărbătorile de iarnă la 30 de grade Celsius. O arată rezervările făcute deja pentru Crăciun și Revelion. Două treimi dintre pachetele disponibile au fost deja vândute, iar interesul românilor pentru destinații exotice este cu 30% mai mare decât anul trecut. 

Peste 60% dintre români vor petrece sărbătorile de iarnă în destinații exotice, potrivit datelor unui site specializat în turism. Mulți au vrut să renunțe la bucatele tradiționale de Crăciun și au ales locuri precum Mexic, Costa Rica sau Zanzibar. De cealaltă parte, unii și-au dorit ca în noaptea de Revelion să fie pe malul mării și au optat pentru Bali, Dubai sau Antalya.

Bărbat: Am luat oferte pentru Antalya la 5 stele, de la 1.200 euro în sus, ajunge la 2.000 euro, 8 zile, 7 nopți, ultra all inclusive.

Cosmin Marinof, reprezentant agenție de turism: Avem chartere pe Egipt, vacanțele în Egipt sunt de la 400-500 euro pe persoană, 7 zile, all inclusive. Noutatea este o destinație în Oman, la Oceanul Indian, o destinație cu plaje late, ape turcoaz, zonă verde și deșert, o combinație unică. Sunt tarife de la 899 euro pe persoană, 7 nopți.

Exempe de tarife:

Crăciun în Mexic Sejur 10 zile/persoană – 3.500 €

Crăciun în Costa Rica Sejur 12 zile/persoană – 4.100 €

Crăciun în Zanzibar Sejur 8 zile/persoană – 1.766 €

Revelion în Antalya Sejur 7 zile/persoană – 350 €

Revelion în Dubai Sejur 7 zile/persoană – 1.138

€ Revelion în Bali Sejur 7 zile/persoană – 2.159 €

Mai mult, pe digi24

Comentarii