Rudele furioase ale unui pacient decedat de Covid s-au urcat pe ferestrele unui spital

vineri, 02 octombrie 2020, 08:14
1 MIN
 Rudele furioase ale unui pacient decedat de Covid s-au urcat pe ferestrele unui spital

Rudele unui pacient decedat de Covid au încercat să intre cu forţa, joi seară, în Spitalul ”Marius Nasta” din Bucureşti, acolo unde sunt pacienţi în terapie intensivă.

”O situaţie extrem de neplăcută cauzată de decesul unui pacient tânăr. În momentul în care familia a fost anunţată de evenimentul produs, practic un grup mare de cetăţeni au forţat intrarea în spital, au ajuns la pavilionul Covid, au urcat pe ferestrele pavilionului, au încercat să intre pe geamuri şi să spargă geamurile, dar nu pot să vă spun decât că personalul şi pacienţii au fost şi sunt extrem de speriaţi. Siguranţa lor a fost pusă în pericol. Vorbim de pacienţi critici, care sunt în terapie intensivă Covid”, a declarat managerul Spitalului, Beatrice Mahler, la Digi24.

Potrivit lui Maher, nimeni nu a fost rănit, dar a fost pusă în pericol siguranţa pacienţilor şi a cadrelor medicale. Lucrurile s-au liniştit după ce la spital au ajuns poliţiştii şi jandarmii. ”Echipajele de poliţie patrulează în apropiere”, a mai spus Mahler.

Comentarii