S-a aflat care este cel mai mare câștigător al alegerilor PNL de la Romexpo

sâmbătă, 25 septembrie 2021, 13:33
1 MIN
 S-a aflat care este cel mai mare câștigător al alegerilor PNL de la Romexpo

Ziua Congresului PNL a început ”în forță”, se poate spune, fiindcă în exteriorul pavilionului Romexpo au fost plasate grătarele încinse, iar liberalii sosiți din toate colțurile țării au făcut coadă pentru a servi mâncare tradițională și pentru a se răcori cu bere. Se poate spune că primul câștigător al alegerilor este proprietarul grătarelor, care a comandat peste o tonă de mici și pastrămă, delicatese culinare la care liberaii au format cozi de sute de persoane.

Fumul gros al grătarelor și mirosurile apetisante i-au îndemnat pe cei prezenți să se înfrupte pentru a prinde puteri în perspectiva unei zile de ”luptă” între cei doi candidați – Ludovic Orban și Florin Cîțu – și susținătorii lor.

Înainte de votul care se va desfășura după-amiază, Romexpo s-a transformat într-o adevărată serbare câmpenească liberală, iar ”taberele” s-au amestecat, fără a mai ține cont de simpatiile pro-Orban sau pro-Cîțu.Ofertă delicioasă, pe gustul tuturor liberalilor, indiferent de ”tabăra” din care fac parte
Doritorii au avut la dispoziție o ofertă delicioasă și au putut servi mici, cârnați, pastramă, piept de pui, ceafă de porc, cartofi țărănești sau prăjiți, dar s-au delectat, firește, și cu bere.

Cozile din fața grătarelor sau din fața mașinilor din care erau oferite mâncăruri stret-food au rămas la fel de mari și după ora de începere a congresului PNL, semn că liberalii au dorit să aibă o energie cât mai mare într-o zi atât de importantă pentru viitorul partidului, reporterul GÂNDUL transmițând că, la un moment dat, ”era mai multă lume afară, decât înăuntru.

Mai mult, pe gandul.info

Comentarii