Șapte pasaje în centrul orașului, deschise în ultima zi a anului 2023. La Oradea

marți, 02 ianuarie 2024, 16:23
1 MIN
 Șapte pasaje în centrul orașului, deschise în ultima zi a anului 2023. La Oradea

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta a oferit șoferilor şapte pasaje construite în centrul orașului, acesta fiind „cadoul” oferit locuitorilor pe final de an.

„Ultima zi a anului 2023 vine cu o mare bucurie pentru noi toţi. Începând cu ora 12:00 se vor deschide cele 7 pasaje din zona Centrului Civic şi a Pieţei Cetate”, a anunțat Florin Birta.


„Aceste pasaje sunt cadoul pe care orădenii, prin răbdarea de care au dat dovadă în timpul lucrărilor, l-au `împrumutat` constructorilor şi municipalităţii, şi care acum le este restituit, pentru a se bucura din plin de el, după cum merită. Vă mulţumesc şi vă doresc un an nou fericit alături de cei dragi”, a mai transmis primarul din Oradea.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, afirmă că vor fi 3 câştiguri majore:

eliminarea blocajelor în trafic în cel mai important nod rutier din interiorul oraşului;
circulaţia fluentă a tramvaielor şi respectarea cadenţei de circulaţie a acestora;
piaţa de deasupra pasajului mare, între Catedrala Ortodoxă şi Parcul 1 Decembrie, va asigura traversarea în siguranţă a pietonilor dinspre centrul vechi înspre cetate.

`Felicitări domnului primar Birta, constructorilor şi echipei tehnice din primăria Oradea pentru finalizarea uneia dintre cele mai mari lucrări realizate în Oradea în ultimii 30 de ani”, a transmis Bolojan.

Comentarii