Scandal la Londra, un fotbalist a bătut un suporter

vineri, 06 martie 2020, 02:43
2 MIN
 Scandal la Londra, un fotbalist a bătut un suporter

 

Tottenham a pierdut pe teren propriu în Cupa Angliei. Meciuri de Cupă în toată Europa

 

 

*Echipa Tottenham a fost învinsă,pe teren propriu, de Norwich, ultima clasată din Premier League, după executarea loviturilor de departajare, în optimile de finală ale Cupei Angliei. După 90 şi 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, în urma golurilor marcate de Vertonghen ('13), respectiv Drmic ('78). Lamela, Troy Parrot şi Gedson Fernandes au ratat la şuturi în timp ce de la Norwich numai Kenny McLean nu a marcat de la 11 metri. După meci, mijlocaşul formaţiei gazdă Eric Dier a urcat furtunos în tribună pentru a-i cere socoteală uni fan. Incidentul a avut loc în sectorul aflat în spatele băncilor de rezerve şi motivul pentru care Dier, 40 de selecţii la echipa naţională, a vrut să-i aplice o corecţie suporterului nu a fost foarte clar. Iniţial, s-a crezut că fanul l-a jignit pe Gedson Fernandes, care a ratat ultima lovitură de departajare, apoi că a avut un conflict cu fratele lui Dier, aflat în apropierea lui, dar antrenorul lui Tottenham, José Mourinho, a precizat că suporterul l-a jignit pe fotbalist în faţa familiei sale, aflată în tribună.

*Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat, în finala Cupei Franţei, învingând în semifinale, scor 5-1, echipa Olympique Lyon, care a condus cu 1-0. Pentru echipa lui Tătăruşanu a înscris Terrier, în minutul 11. PSG a înscris prin Mbappe (’14, ’70, ‘90+2, Neymar ’64 -penalty) şi Sarabia (’81). La Lyon, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

*Real Sociedad a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia din liga a doua Mirandes, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei. Golul a fost marcat de Oyarzabal în minutul 41, din penalti. După ce a câştigat şi prima manşă cu scorul de 2-1, Real

*Ajax Amsterdam, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1) de FC Utrecht, în semifinalele Cupei Olandei. Golurile au fost marcat de Van der Streek ('33) şi Gustafson ('65 – penalty). La oaspeţi, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Promes.

 

Comentarii