Şeful bordelurilor româneşti din Londra, în arest la Iaşi

sâmbătă, 08 februarie 2020, 02:49
1 MIN
 Şeful bordelurilor româneşti din Londra, în arest la Iaşi

Tribunalul Iaşi a prelungit măsura arestului preventiv instituită împotriva interlopului Cocoş Băncuţă, unul dintre cei mai periculoşi oameni din sudul ţării.

Băncuţă este acuzat de proxenetism într-un dosar al DIICOT Iaşi, el fiind investigat alături de mai multe rude de-ale sale, într-o anchetă comună ce este derulată alături de autorităţile din Marea Britanie.

Băncuţă este considerat de procurorii DIICOT Iaşi ca fiind liderul unei grupării de trafic de carne vie care, în ultimii ani, a trimis zeci de tinere să se prostitueze în Regatul Unit. Surse din lumea interlopă ne-au precizat că Băncuţă este un apropiat al clanului Tănase de la Iaşi.

În trecut, membrii celor două clanuri au fost implicaţi în fapte de trafic de persoane, fiind condamnaţi în Belgia. De asemenea, între cele dou clanuri ar exista şi unele legături de rudenie.

Cocoş Băncuţă este originar din Brăila, de unde s-a mutat acum mai mulţi ani, în urma unui asasinat pe care l-a comis un membru al clanului său. El are mai multe afaceri în Constanţa şi a fost implicat în mai multe dosare penale de agresiune.

Comentarii