Sfaturi care te ajută să alegi locul perfect de nuntă în 2022

miercuri, 14 septembrie 2022, 04:08
4 MIN
 Sfaturi care te ajută să alegi locul perfect de nuntă în 2022

Alegerea unui restaurant sau a unei locații de banchet pentru nuntă este un lucru responsabil și destul de complicat. Locul ales depinde în principal de stilul nunții, de ceea ce ți-ai planificat că se va întâmpla. Pentru asta ai putea apela la organizatori profesioniști în acest domeniu, pentru a putea crea un concept de nuntă ideal, care nu este chiar un lucru atât de ușor în ziua de azi.  

Tendințele de nuntă în 2022 sunt foarte interesante, mai ales că au început să fie influențate și de tradițiile spirituale, ce constau în manifestări emoționante precum: 
 
• Jurămintele îndrăgostiților
• Binecuvântarea părinților
• Dansul miresei 
• Stilul nunții (ex.retro, clasic, boho, eco) gândit în cel mai mic detaliu. 
 
Dacă îți dorești o nuntă clasică, însă culoarea albă standard ți se pare oarecum banală în acest an, atunci ai putea opta pentru culoarea ta preferată, ori pentru o nuanță la modă care ți se pare foarte frumoasă. În 2022 sunt la modă anumite palete anuale de culori Pantone, care pot face acest eveniment să fie elegant, modern și de neuitat. 
 
Dacă în anotimpurile de primăvară și vară au fost la modă combinațiile pastelate calde și energizante (cum sunt nuanțele delicate de albastru și roz ca de vată de zahăr, care au fost perfecte pentru un decor de nuntă romantic și emoționant), iată că în această toamnă sunt în trend alte culori. Sărbătoarea de nuntă elegantă și rafinată a fost asociată cu tonurile de verde turcoaz, galben strălucitor, o fuziune de portocaliu și roz, etc. 
 
În această toamnă sunt la modă:
• Nuanțe de gri combinate cu nuanțe pastelate de alte culori
• Notele de verde sau paleta exotică în stil boho, ce include culori bogate de violet, portocaliu, roșu stacojiu de foc, galben, fucsia
• Verdele ca de busuioc în combinație cu nuanțe de culori neutre 
• Tonurile de maro calde și bogate asociate cu nuanțele de ciocolată, cafea sau deserturi caramel
• Nuanțe naturale de crem, verde tucoaz, ocru, maro și ale culori care par desprinse din natură.  
 
Dacă îți dorești o nuntă foarte elegantă și în tendințele modei din acest an, poate ar fi bine să alegi unul dintre cele mai frumoase restaurante Iași.
 
Aici vei avea multe avantaje și ca să-ți faci o idee despre cum ar putea să arate nunta ta, îți prezentăm câteva dintre acestea: 
• Asemenea locații au spații elegante și moderne 
• Interiorul este cald și primitor, decorul de bun gust
• Muzica este de calitate
• Au meniuri personalizate 
• Restaurantele satisfac toate dorințele în materie de bucate și servire ireproșabilă 
• Ele oferă asistență excelentă în planificarea petrecerii.
 
În acest an, nunțile de toamnă pot arăta senzațional dacă se ține cont de cele mai actuale tendințe de decor ce au cele mai frumoase nuanțe ale curcubeului – roșu intens marsala, portocaliu, galben, verde, gri intens și altele. 
 
În acest sezon al nunților de toamnă se pune accent pe amosfera confortabilă și casual, pe combinații de culori unice de galben cu albastru, sau de maro cu portocaliu. În 2022 sunt recomandate nunțile în stil rustic, occidental, romantic și multe altele. 
 
În aceste luni oamenii pun accent pe arome, de aceea ei aleg restaurante care au meniuri creative de nuntă. Toamna este un anotimp când poți profita de minunata oportunitate de ingrediente de sezon, de mesele îmbelșugate cu produse naturale, cu fructe, nuci, brânzeturi, etc. Acum oaspeții pot fi întâmpinați cu cocktail-uri inspirate de acest anotimp, care au arome impresionante și vinuri de calitate. 
 
De asemenea, acum este momentul excelent pentru a alege o paletă de culori sezoniere pentru decor, care include tonuri îndrăznețe inspirate din acest anotimp. Pentru tendințele cu privire la nunți și evenimente de toamnă, designerii spun că văd foarte multe nuanțe de verde incorporate alături de modele florale impresionante. 
 
Dacă visezi la o nuntă mare, atunci îți sugerăm să vezi câteva locații evenimente Iași care sunt considerate ideale pentru evenimente alături de familie și prieteni, dar și pentru banchete sau evenimente corporate, nunți și alte petreceri. Confortul oaspeților tăi contează foare mult și de aceea ai putea lua în considerare astfel de locații care oferă și spații în aer liber, dar și spații alternative în caz de vreme nefavorabilă. 

Comentarii