De Business

Punem punctul pe știi

Ștefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă în Suceava, se mută cu afacerile și în Iași

vineri, 11 septembrie 2020, 21:41
1 MIN
 Ștefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă în Suceava, se mută cu afacerile și în Iași

Omul de afaceri Ștefan Mandachi își mută afacerile din domeniul HoReCa datorită faptului că Guvernul a întârziat fără o justificare deschiderea restaurantelor. Domeniile în care Mandachi își mută banii sunt imobiliarele și industria dezinfectanților, în care își propune să investească în jur de 25 de milioane de euro.

Mandachi a decis să investească în domenii noi, pe care le consideră mai puțin vulnerabile în comparație cu domeniul HoReCa. El va construi 400 case în județele Suceava, Iași, Cluj. Imobilele vor avea 119 MP, 160 MP, 210 MP, 290 MP și vor porni de la prețul de 84,500 euro. Banii provin din surse proprii și finanțări bancare. Mandachi Buildings & Properties va edifica și pentru cumpărătorii din segmentul vilelor de lux, se arata intr-un comunicat transmis de Companie.

Terenurile achiziționate pentru edificarea viitoarelor construcții au fost achiziționate deja în Suceava, Cluj și Iași. Construcțiile inițiale vor fi de tip vilă, case cu parter și etaj și vor fi sub antrepriza S.C. Mandachi Industry S.R.L., companie cu o cifră de afaceri de 30,4 mil. lei în 2019. Toate ansamblurile rezidențiale vor face parte dintr-o franciză imobiliară, Holywood Villas, care va fi lansată în luna septembrie.

”România este plină de case hilare, fără nicio logică arhitecturală. Eu nu aș cumpăra nicio casă scoasă la vânzare în Suceava, de pildă. De aceea m-am gândit să aduc o notă de normalizare în procesul de urbanizare” a declarat Ștefan Mandachi, care care își justifică noile investiții de măsurile incoerente ale guvernului cu privire la industria Horeca.

Mai mult, pe obiectivdesuceava.ro

Comentarii