Advertorial

Studiezi în Iași? Devino și tu o studentă cu mulți bani! (P)

joi, 24 noiembrie 2022, 02:50
3 MIN

La ce facultate ești? Medicină, drept, poate geografie? Oriunde ai învăța, felicitările mele! Înseamnă că ești o femeie ambițioasă și vrei să faci ceva important cu viața ta. În același timp, sunt convinsă că te preocupă și partea financiară, fiindcă Iașul e un oraș destul de scump.

 

Dacă te stresează chiria și celelalte costuri, există o soluție rapidă pentru asta. Nu e nevoie să-ți faci griji cu taxa de la facultate, cât costă întreținerea sau cărțile pentru universitate. Multe alte studente de oraș câștigă o mulțime de bani din videochat.

Și tu poți face la fel, împăcând și studiul, și munca. Eu sunt Claudia și mă ocup de PR la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iași. Modelele noastre care sunt studente se descurcă excelent din toate punctele de vedere și te poți inspira din succesul lor.

Fii cea mai bogată studentă din oraș!

De ce accepți o viață modestă dacă se poate mult mai bine? Imaginează-ți ce ai face dacă ai încasa 4-5.000 de euro lunar. Ce ai face cu ei? Ai mai avea emoții când vin facturile? Ai mai refuza ieșiri în oraș cu prietenele, pentru că nu-ți permiți cine știe ce restaurant?

Da, poți să câștigi banii ăștia după câteva luni de videochat. Scopul nostru este să te aducem cât mai repede să câștigi 2.000 de euro lunar. Asta e o medie normală pentru un model începător. Mai departe, crești în praguri succesive spre sume tot mai mari.

De tine depinde cât de mult folosești ajutorul nostru. Te susținem prin 15 trainere foarte bine pregătite, adică poți conta pe susținere deplină. Lucky Studio e foarte cunoscut în oraș tocmai prin trainingul excepțional și prin faptul că la noi se câștigă cei mai mulți bani.

Studioul e amenajat superb, te ajutăm cu cursuri gratuite de limbi străine ca să-ți îmbunătățești engleza și machiaj gratuit zilnic. Astea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care ți le oferim ca să te simți apreciată așa cum meriți.

Cel mai important e că îți dăm cele mai mari comisioane din videochat în Iași. Adică devii independentă financiar foarte repede și îți vezi liniștită de facultate. Sună bine? Ce-ar fi să încerci și tu?

Profită și tu de o șansă unică

Cea mai frumoasă parte la jobul ăsta e flexibilitatea. La Lucky Studio poți să lucrezi în oricare parte a zilei: dimineața sau seara, ziua sau noaptea. La fel, poți să vii la program în zilele lucrătoare ale săptămânii sau sâmbăta, ori duminica. Tu alegi cum e mai bine.

Colegele noastre trainere îți organizează bine timpul, astfel încât să-l folosești cât mai eficient la studio. Asta te ajută să te concentrezi pe ce contează mai mult: să faci cât mai mulți bani în cel mai scurt timp.

Așa ai vreme și de făcut bani, și de cursuri sau seminarii. Îți vezi de studii și nu ratezi niciun examen. Doar că optimizezi cât mai mult energia și obții maximum din tot ce faci. Hai să faci primul pas și să discutăm despre parteneriatul ăsta!

Te aștept cu drag la studio, să-ți arăt cât de frumoase sunt camerele în care vei lucra. Bem o cafea bună împreună, cunoști colegele de aici și discutăm despre bani și program. Sună-mă chiar acum și hai să facem planuri pentru a deveni cea mai bogată studentă din Iași! 

Contact Lucky Studio

Tel: 0742 286 286

Comentarii