Tabletele lui Tudorache, și de două ori mai scumpe decât concurența. Elevii au reclamat deficiențe

miercuri, 23 septembrie 2020, 13:55
1 MIN
 Tabletele lui Tudorache, și de două ori mai scumpe decât concurența. Elevii au reclamat deficiențe

Primarul pesedist al Sectorului 1, Dan Tudorache, a cumpărat 48.000 de tablete și internet 4G pe doi ani pentru elevii și profesorii din sector cu aproximativ 1.600 de lei bucata. Pe piață, însă, există alternative ”de marcă” și la jumătate de preț.

Samsung, Huawei, Lenovo, Allview… Nu, Vonino. Nu se știe după ce criterii, Tudorache a ales să achiziționeze tablete Vonino iMart Pro. Este adevărat, tabletele au performanțe decente, dar sunt produse de un brand cvasinecunoscut, mai ales în acest segment al tabletelor de clasă medie, și sunt un model nou, fără review-uri, pe care firma nici măcar n-a apucat să-l lanseze oficial pe piață.

După o simplă căutare pe internet, veți constata că Vonino este o marcă ”low-cost”, iar IMart Pro e singurul model Vonino cu performanțe și preț peste medie. Exceptând iMart Pro, tabletele Vonino pornesc de la 199,99 lei (Navo S, de 7 inch) și ajung la 529,99 lei (Magnet G10, de 10.1 inch). Mai mult, iMart Pro nu se găsește la vânzare decât pe câteva site-uri din România.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii