Trump pe Twitter despre el însuși: chipeș, deștept, un geniu stabil

vineri, 12 iulie 2019, 13:23
1 MIN
 Trump pe Twitter despre el însuși: chipeș, deștept, un geniu stabil

Donald Trump a publicat o nouă serie de tweet-uri, în care s-a numit pe sine „chipeş”, „deştept” şi „un adevărat geniu stabil” şi i-a insultat pe contracandidaţii săi democraţi în cursa pentru Casa Albă din 2020.

Preşedintele american l-a numit pe Joe Biden „somnoros” şi a atacat-o din nou pe senatoarea Elizabeth Warren, care s-a declarat ca fiind de origine nativ-americană, cu o insultă rasială: a numit-o „Pocahontas”.

Scopul iniţial al postării preşedintelui american era de a anunţa o conferinţă pe social media, însă totul a degenerat rapid în insulte, acuze şi laudă de sine.

Trump a vorbit din nou despre o posibilă rămânere în funcţie a sa şi după 2024 (în cazul în care va fi reales în 2020), menţionând într-o paranteză că „glumeşte”. Referindu-se la contracandidaţii săi din Partidul Democrat, Trump spune: „Aţi putea să vă imaginăţi că unul dintre Joe Biden cel somnoros, Alfred Newman (n.r. – insultă pentru Pete Buttigieg) sau o versiune slăbănoagă şi emotivă a lui Pocahontas ar putea fi preşedintele vostru în loc de ce aveţi acum, atât de chipeş şi de deştept, un adevărat geniu stabil!”

Comentarii