Trupurile fetelor dispărute ar fi fost arse în butoaie de un mecanic auto psihopat

vineri, 26 iulie 2019, 10:55
2 MIN
 Trupurile fetelor dispărute ar fi fost arse în butoaie de un mecanic auto psihopat

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Au apărut imagini de la locul unde poliţiştii ar fi găsit corpurile celor două tinere.

UPDATE

Fata răpită a dat joi informații clare prin 112 despre locul în care era. A fost ucisă vineri dimineața, înainte ca polițiștii să obțină mandatul de percheziție.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service, conform unei surse.

Aflați amănunte de AICI.

UPDATE

Surse din anchetă susţin că Alexandra ar fi sunat la 112 joi, cerând disperată ajutor, spunând că e închisă într-o casă. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale ar fi dat poliţiştilor o arie mare de unde s-ar fi efectuat apelul şi trei adrese din Caracal. S-a mers la adresele indicate, dar nu s-a găsit nimic.

Aflați amănunte de AICI.

TEXT INIȚIAL

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa unui mecanic auto din Caracal.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în locuința sa. Se pare că bărbatul le-a ars trupurile în nişte butoaie. Surse din anchetă spun că e vorba şi despre cel puţin încă o victimă găsită în casa mecanicului.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau 'Lulu' aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie. Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Joi dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută. Fata, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuinţa mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

observator.tv

VEDEȚI ȘI:

Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute. Percheziții la locuința unui taximetrist

Comentarii