Ultima decizie a lui Drulă i-a înfuriat pe rapidiști

vineri, 10 septembrie 2021, 13:56
1 MIN
 Ultima decizie a lui Drulă i-a înfuriat pe rapidiști

Ultima decizie a ministrului Transporturilor Cătălin Drulă, înainte de a demisiona din guvern, a fost să o înlocuiască de la conducerea Clubului Sportiv Rapid pe fosta atletă Vali Caciureac.

Cătălin Drulă a revocat-o din funcția de preşedinte al Clubului Sportiv (CS) Rapid București pe fosta atletă Vali Caciureac cu doar trei zile înainte ca el să-și prezinte demisia din guvern, alături de colegii săi din USR PLUS.

Decizia i-a uimit pe rapidiști, mai ales că Vali Caciureac este considerată o sportivă legendară a clubului. Ea și-a început cariera sportivă la CR Rapid și a cucerit 13 titluri naţionale pentru acest club.

În 1982, a doborât recordul mondial la săritura în lungime, a devenit campioană europeană în aer liber, la Atena, şi a obţinut medalia de bronz la Campionatele Europene în sală de la Milano. În 1984, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, a cucerit medalia de argint, fiind devansată doar de colega sa Anişoara Cuşmir.

Ulterior a devenit antrenoare de atletism la Rapid, iar din 2000 vicepreşedinte al clubului din Giuleşti, iar apoi preşedinte/director şi membru de drept al Consiliului de conducere al CS Rapid.

UPDATE: Florin Cîțu a repus-o joi în funcție pe Vali Caciureac, la conducerea CS Rapid.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii