Umilirea unei familii care venise să ridice trupul cuiva drag mort de COVID

marți, 24 noiembrie 2020, 13:23
1 MIN
 Umilirea unei familii care venise să ridice trupul cuiva drag mort de COVID

Familia unui barbat mort din cauza coronavirusului intr-un spital din Lugoj a fost nevoita sa plateasca 1.200 de lei unei firme de pompe funebre care depozitase defunctul in remorca unui TIR, in spatele spitalului Municipal "Dr. Teodor Andrei" din Lugoj.

Oamenii spun ca, dupa durerea provocata de pierderea persoanei dragi, au fost nevoiti sa treaca si prin alte umilinte. De la spital li s-a spus ca decedatul a fost predat unei firme de pompe funebre, care are un TIR in curtea spitalului.

Acolo, intr-adevar, au gasit o remorca de TIR neinmatriculata, inconjurata de mormane de gunoaie. La nivel declarativ, remorca ar apartine unei firme de pompe funebre. Insa, din documente reiese ca apartine unei firme care are activitate in domeniul alimentatiei publice.

Pentru faptul ca au tinut cadavrul in remorca 14 ore, angajatii firmei de pompe funebre le-au cerut apartinatorilor 1.200 de lei.

Rudele defunctului s-au plans ca, pe langa faptul ca li s-a perceput aceasta taxa, atitudinea angajatilor firmei de pompe funebre a fost scandaloasa. Din acest motiv, au insistat sa fie desfacut sacul in care se afla cadavrul pentru a-l identifica. Persoana decedata a fost pusa in sac cu tot cu tuburile de la terapie intensiva, avea un cearsaf murdar legat de gat si era plina de sange.

Aflati amanunte de pe ziare.com.

Comentarii