Unii se gândesc să plece din chirie din cauza facturilor mari la curent și gaz

vineri, 10 septembrie 2021, 08:29
1 MIN
 Unii se gândesc să plece din chirie din cauza facturilor mari la curent și gaz

Libertatea a mers în sectorul 2 din București, unde a vorbit cu mai mulți oameni despre ce înseamnă creșterile prețurilor la gaze și la curent pentru bugetul lor.

Georgiana, 23 de ani, e în vizită la mama ei, în casa din cartierul Colentina, unde a crescut. Aici, ca o parte dintre vecinii lor, nu are gaz. Tânăra s-a mutat cu soțul ei într-o garsonieră, tot în cartier, dar se gândesc, în contextul majorării facturilor, să se mute la iarnă înapoi în casa părintească. Acolo o așteaptă camera în care a copilărit.

„Noi ne gândim ca de luna viitoare să plecăm din chirie și să ne întoarcem la mama mea, să stăm aici. Nu o să putem să le plătim pe toate. Devine din ce în ce mai greu. Nu e același confort, dar pe perioada iernii ne gândim să facem asta tocmai pentru că ne-a speriat chestia asta cu mărirea prețurilor facturilor”, explică ea.

Vestea majorării facturilor la gaz și curent este al doilea moment critic prin care au trecut în ultimul timp, după ce el a rămas în șomaj tehnic pe perioada pandemiei.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii