(VIDEO) Lecţie dată de şoferii de camioane pe o autostradă unui şofer nerăbdător dintr-un Peugeot

luni, 11 iulie 2022, 11:27
1 MIN
 (VIDEO) Lecţie dată de şoferii de camioane pe o autostradă  unui şofer nerăbdător dintr-un Peugeot

Depăşirile dintre camioane sunt adeseori lente, atât din cauza limitatoarelor de viteză cât şi, uneori, din cauza încăpăţânării şoferilor depăşiţi de a reduce un pic viteza. 

Dar situaţia surprinsă în Polonia nu era una de acest tip, între camionul care depăşea şi cel depăşit existând o diferenţă de câţiva km/h, iar astfel depăşirea avea loc relativ normal. Totuşi, un şofer de Peugeot a fost prea nerăbdător la o asemenea scenă, mai ales când a înţeles că cel din faţa sa urma să depăşească şi al doilea camion.Cel cu Peugeot-ul a făcut o depăşire bruscă pe dreapta şi a intrat pe banda de urgenţă a autostrăzii, depăşind două camioane simultan. Apoi a trecut pe banda stângă, în faţa camionului ce efectua manevra de depăşire şi a frânat brusc, impunându-l pe acesta să frâneze, la rândul său.

Şoferul de Peugeot a continuat mişcarea lentă, doar că în doar câteva secunde acesta s-a pomenit înconjurat de 4 camioane, care au încetinit până la oprirea completă, oferindu-i astfel o lecţie de conduită în trafic.

Sursa: piataauto.md

Comentarii