VIDEO: Manelistul Salam s-a căsătorit. Tortul de nuntă a fost cărat de patru oameni

joi, 02 iunie 2022, 18:27
1 MIN
 VIDEO: Manelistul Salam s-a căsătorit. Tortul de nuntă a fost cărat de patru oameni

Florin Salam și Roxana Dobre sunt, de acum, oficial, soț și soție! Au spus un mare ”DA” chiar la malul mării, într-un cadru de basm. Petrecerea grandioasă cu sute de invitaţi a avut loc la NUBA, iar celebrul manelist a avut grijă ca totul să iasă aşa cum a visat. Totul a fost la superlativ, însă momentul tortului a fost de departe cel mai apreciat. Prăjitura impresionată le-a tăiat răsuflarea tuturor invitaţilor. CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate.

Seara trecută a avut loc cel mai important eveniment al momentului din showbiz-ul românesc, dar cu siguranţă şi din viaţa lui Florin Salam pentru că s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Roxana Dobre. Manelistul a avut grijă ca petrecerea să aibă într-un loc de-a dreptul spectaculos.Mesele au fost albe, decorate cu multe flori, în mijlocul localului, un ring de dans, dar și o scenă unde cei mai cunoscuţi artişti au întreţinut atmosfera. De asemenea, preparatele au fost la discreţie, iar invitaţii au savurat tot ce le-a poftit inima.

Un tort de nuntă regal, de aproape doi metri, a fost adus în faţa celor prezenţi puţin după miezul nopţii. Dispus pe patru etaje voluminoase, prăjitura nu a impresionat doar prin mărime, ci şi prin decorul pe care l-a avut, prin gust şi prin ingrediente. Tortul a fost o adevărată operă de artă!

A fost nevoie de patru bărbaţi pentru a aduce tortul în local, ceea ce înseamnă că prăjitura a cântărit destul de multe kilograme. Cremele sofisticate și glazura din care tortul a fost realizat i-au făcut cu siguranţă pe invitaţi să îşi mai dorească o porţie!

Mai mult, pe cancan

Comentarii