VIDEO O româncă, cunoscută în toată lumea după ce și-a cumpărat un avion. Dar nu ca să îl piloteze, ci ca să trăiască în acesta

sâmbătă, 01 iulie 2023, 09:56
2 MIN
 VIDEO O româncă, cunoscută în toată lumea după ce și-a cumpărat un avion. Dar nu ca să îl piloteze, ci ca să trăiască în acesta

O româncă a devenit cunoscută în toată lumea după ce și-a cumpărat un avion pe care vrea să îl transforme în locuință. Pasionată de avioane, Carla a cumpărat, în urmă cu trei ani, un teren chiar în fața aeroportului și de aici până la ideea de a locui într-un avion a mai fost un singur pas. Și chiar unul mic, pentru ea.

@justaplanehouse I’ll make a part two to give some more info! the project is not dead don’t worry, I’m just figuring out how to do this almost all by myself. I have a lot of new stuff to share but a lot is under wraps with the production company 🙂 #airplanehouse #justaplanehouse #fyp #update ♬ SUBWAY SURFERS (Main Theme) – Subway Surfers

Ideea de a locui într-un avion a mai fost vehiculată, dar nu și pusă în practică. O româncă, însă, a vrut să demonstreze că se poate pune în aplicare o astfel de idee năstrușnică, pentru mulți.

„Terenul era plasat direct sub zona de decolare. Pentru majoritatea oamenilor, acest loc ar fi complet nepotrivit, dar pentru mine, ca fană a avioanelor de-a lungul vieţii, a fost o încântare. Îmi amintesc că am vorbit cu vecinul meu după aceea și i-am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde poți vedea avioanele în fiecare zi, singurul lucru mai bun ar fi să trăiești într-un avion”, a declarat Carla, citată de lanacion.com.ar amintind despre momentul care a fost scânteia unei astfel de inițiative, potrivit romaniatv.net.

Când a avut ocazia, Carla a cumpărat un avion Ethiad Boeing 777-200, 63,7 metri lungime.  și a început să îl amenajeze excat ca pe o locuință. Toată operațiunea de transformare a avionului în locuință a început acum doi ani, dar procesul nu a fost finalizat nici până acum.

„Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou. În loc să lăsăm acest avion să fie casat și distrus, îi vom da o nouă viață” , a fost mesajul postat de româncă atunci când a achiziționat avionul.

Carla Cary s-a mutat în California alături de familie când avea  cinci ani. Românca a fost atrasă de avioane încă de mică, iar pe parcursul adolescenței petrecea cea mai mare parte a timpului în apropierea aeroportului, urmârind decolările și aterizările.

Sursa: justaplanehouse

Comentarii