VIDEO Polițiștii locali, puși să spele și să curețe mașinile personale ale șefilor în timpul orelor de serviciu

luni, 20 septembrie 2021, 12:56
1 MIN
 VIDEO Polițiștii locali, puși să spele și să curețe mașinile personale ale șefilor în timpul orelor de serviciu

La Poliția Locală Bârlad, angajații primesc tot felul de sarcini în timpul orelor de muncă. Acestea însă nu vizează siguranța cetățeanului sau asigurarea unui climat de ordine în oraș, așa cum scrie în fișa postului, ci chestiuni mai apropiate de interesul personal al celor din conducerea instituției. O dovedește și filmulețul care a ajuns în posesia vremeanoua, în care un polițist local apare spălând de zor mașina personală a directorului executiv, Vasile Chelaru.

 Îmbrăcat în uniforma de serviciu, agentul este filmat în timp ce dă cu aspiratorul printre scaunele din față ale autoturismului. Potrivit surselor noastre, n-ar fi prima dată când șeful Poliției Locale își pune subalternii să-i spele mașina personală în timpul serviciului.

Ca o coincidență, polițistul care pare să-și dea gradele în spălatul mașinilor este propus să preia conducerea unui serviciu din cadrul Poliției Locale Bârlad, după ce noua organigramă a fost aprobată de Consiliul Local, acesta fiind, de departe, cel mai mare „bacșiș” dat unui ‘spălător’.

Mai mult, pe  vremeanoua

Comentarii