VIDEO: Tânăr ucis pe stradă pentru că și-a apărat iubita de un vagabond. Muncea în Anglia ca să strângă bani de nuntă

luni, 31 august 2020, 08:25
2 MIN
 VIDEO: Tânăr ucis pe stradă pentru că și-a apărat iubita de un vagabond. Muncea în Anglia ca să strângă bani de nuntă

O crimă comisă de un bărbat fără adăpost în Piața Libertății din municipiul Satu Mare a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Conform site-ului local Presa Satu Mare, asasinul a mai fost ridicat de pe stradă de 75 de ori în ultimul deceniu, dar a fost de fiecare dată lăsat de polițiști să se întoarcă pe străzi.

Potrivit presasm.ro, un apel la 112 a fost efectuat ieri, 29 august, în jurul orei 22:30, martorii precizând că un tânăr a fost înjunghiat. Mai exact, un grup de tineri ar fi încercat să treacă pe lângă o persoană cunoscută ca fiind fără adăpost, iar aceasta le-ar fi blocat calea.

Victima, un tânăr de 29 de ani, i-ar fi cerut agresorului să îi lase să treacă, moment în care, din senin, agresorul ar fi scos un obiect ascuțit și l-ar fi înjunghiat pe tânăr, după care a fugit, relatează presasm.ro. ”S-a legat de victimă și de prietena lui. Criminalul l-a împuns cu cuțitul atât de rapid, că săracul tânăr nici nu a realizat pe moment ce i s-a întâmplat. Nici noi nu am văzut cuțitul. După vreo cinci secunde a exclamat că l-a înjunghiat, apoi s-a albit tot la față și a căzut la pământ”, a spus un martor pentru Presa Satu Mare.

Asasinul a mai fost ridicat de pe stradă de 75 de ori în ultimii 10 ani, a fost amendat, dar nu și-a plătit amenzile. Zece amenzi a primit bărbatul doar în acest an, conform sursei citate.

Beniamin, 29 de ani, lucra în Londra şi venise acasă, în concediu. Prietena lui era în România şi cei doi aveau planuri să se căsătorească, potrivit observatornews.ro.


„Tânărul a venit acasă, în localitatea Ardud, acolo unde şi-a vizitat mama. Se întâmpla în urmă cu două săptămâni şi urma să se întoarcă înapoi în Anglia săptămâna viitoare”, a informat observatornews.ro.

Sursa:presasm.ro

Comentarii