Cum scapi de respirația urât mirositoare de după consumul de alcool? Ce trebuie să mănânci?

marți, 07 mai 2024, 22:08
1 MIN
 Cum scapi de respirația urât mirositoare de după consumul de alcool? Ce trebuie să mănânci?

Se știe că mirosul de alcool persistă. Timp de mai multe ore după ce ați băut sau dimineața după o noapte petrecută în oraș, respirația și pielea dumneavoastră pot încă emana un miros de alcool.

Din fericire, consumând alimentele și băuturile potrivite și urmând câteva reguli de îngrijire, puteți masca cu succes acel miros de alcool. În plus, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a evita să mirosiți a alcool în primul rând.

Consumați alimente cu usturoi și ceapă

Mănâncă alimente cu usturoi și ceapă. Cel mai eficient mod de a ascunde mirosul de alcool este să mănânci alimente la fel de urât mirositoare. Încearcă să mănânci alimente cu usturoi și ceapă la micul dejun.

Bea cafea

Un alt produs care este eficient pentru a acoperi mirosul de alcool este cafeaua. Luați o ceașcă de cafea dimineața și continuați să beți cafea pe tot parcursul zilei. Dacă sunteți sensibil la cofeină, treceți la cafea decofeinizată.

Fiți conștienți de faptul că și respirația de cafea poate fi ofensatoare.

Rămâneți hidratat

A bea multă apă este cel mai bun mod de a vă spăla organismul și de a eradica (mai degrabă decât de a acoperi) mirosul de alcool. De exemplu, dacă cântăriți 68 kg, încercați să beți. Vești bune: apa este, de asemenea, cel mai bun leac pentru mahmureală.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii