Cursuri gratuite în domeniul tehnologiei informaţiei pentru angajaţii de peste 55 de ani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

 

 

GALERIE
cursuri IT
  • cursuri IT
- +

Companiile din judeţul Iaşi care doresc să le ofere şansa angajaţilor cu vârsta de peste 55 de ani să îşi crească nivelul de cunoştinţe, competenţe şi aptitudini în domeniul tehnologiei informaţiei îi pot înscrie la cursurile din cadrul programului TechTalent Growth, organizate de către Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS). 

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European. Două dintre cele mai potrivite cursuri sunt cel de formare pentru poziţia de Responsabil cu Protecţia Datelor (DPO) şi cel de Baze de date, arată ANIS. Cursurile de desfăşoară online şi au o durată de 5 zile (plus 17 zile de practică în cazul cursului DPO).  În urma examinării, care va avea loc tot online, absolvenţii vor primi certificarea Autorităţii Naţionale pentru Calificări (ANC).

Cei care vor să urmeze cursurile trebuie să fie angajaţi cu normă întreagă sau parţială în cadrul companiilor şi să facă dovada absolvirii studiilor superioare, precizează responsabilii proiectului TechTalent Growth. DPO este o specializare ce asigură implementarea corectă în companii a legislaţiei de protecţia datelor cu caracter personal (GDPR).

Candidaţii se mai pot înscrie la acest curs doar în această lună. Cursul Baze de Date se adresează celor care au deja cunoştinţe minime de baze de date şi de operare a calculatorului şi ajută cursanţii să aprofundeze cunoştinţele în acest domeniu pentru a lucra în proiecte mai complexe. Candidaţii se pot înscrie la acest curs în lunile iulie şi august 2021. Programul se adresează companiilor din toată ţara – cu excepţia celor din Bucureşti şi Ilfov, indiferent de dimensiune, care se încadrează într-unul dintre domeniile de activitate corespunzătoare codurilor CAEN de AICI. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opţiuni

Cătălin ONOFREI

Opţiuni

Urmează o perioadă plină de umor.

Filmuletul zilei

opinii

Femei tunate

Briscan ZARA

Femei tunate

Se pune o presiune culturală tot mai mare din partea societăţii moderne plictisite de ceea ce este natural, normal, pentru perfecţionarea continuă a aspectului fizic. Fetele/ femeile petrec din ce în ce mai mult timp în faţa oglinzii pentru a-şi acoperi defectele (de cele mai multe ori unice şi fermecătoare) pentru a arăta cât mai asemănător cu personajele din desene animate, pentru a fi, cu alte cuvinte, toate la fel!

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Ciprian IFTIMOAEI

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Big Data înseamnă procesare, analiză şi predicţie având la dispoziţie capacităţi imense de stocare a datelor din mediul digital. Aceste date sunt frecvent descrise de o componentă a informaticii numită Artificial Intelligence - AI (inteligenţă artificială), mai exact de un domeniu al AI numit „învăţare automatizată” care, mai pe înţelesul tuturor, înseamnă matematică aplicată în procesarea unui volum mare de date pentru a obţine probabilităţi. 

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Mihai DORIN

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Avem fireşti aşteptări ca într-un partid tinerii să fie o alternativă la mentalitatea şi năravurile generaţiei vechi. Aşa ar fi normal într-o ţară în care clasa politică şi-ar propune să fie în serviciul public cu responsabilitate, maturitate şi patriotism. Din nefericire, sursele şi resursele reclamate de o asemenea conduită, lipsesc aproape cu desăvârşire. 

pulspulspuls

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele, din străfundul sufletului, cică se tot aud de sâmbătă seară încoace prin zona lui dom’ Costel şi a apropiaţilor acestuia, stimaţi telespectatori.

Caricatura zilei

Turnee golf

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.