anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Două mari companii caută programatori şi ingineri la Iaşi

GALERIE
programatori
 • programatori
- +

Compania care dezvoltă soluţii software la comandă, preponderent pentru firme din străinătate care activează în industriile auto, comerţ electronic, telecom, media şi sănătate, Fortech, a scos 50 de posturi pentru birourile din Iaşi, Cluj şi Oradea. Acestea sunt adresate cu precădere programatorilor cu experienţă în tehnologiile JAVA, NET, Automation QA, Web Deve­lop­ment. 

Conform datelor furnizate în presă de Ziarul financiar, 75% dintre aceste joburi se adresează birourilor din Cluj, iar 25% sunt pentru centrele regionale din Oradea şi Iaşi. „În primele şase luni ale anului am vizat o creştere a echipelor regionale din Iaşi şi Oradea, pentru birourile deschise acolo în anul precedent şi am menţinut ritmul de recrutare pentru birourile din Cluj. Aproximativ 50% dintre noii noştri colegi sunt specialişti cu minimum trei ani de experienţă. Vom cont­inua programul nostru de pre-em­ploy­ment, care a devenit deja tradiţie şi vizează o pregătire intensivă pentru înce­pători pe subiecte ce acoperă ma­jo­ritatea tehnologiilor tradiţio­nale’’, a declarat pentru ZF Transil­va­nia Călin Văduva, fondatorul şi CEO-ul Fortech.

În prezent, echipa Fortech numără peste 600 de angajaţi şi colaboratori, cu diferite arii de expertiză şi grade de senioritate. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 100,7 milioane de lei (22,4 milioane euro), un profit net de 14,5 milioane de lei (3,3 milioane euro). Cea de-a doua companie, de astă dată de origine franceză, Alten, deschide la Iaşi săptămâna aceasta un sediu de servicii pentru care există deja 160 de angajaţi iar până la finalul anului se va ajunge la 200. Grupul francez Alten, cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică se extinde în România, în centrele din Iaşi şi din Bucureşti.

„Am ales Iaşul ca destinaţie pentru noul centru de servicii pe care îl deschidem în România deoarece este al doilea cel mai mare oraş din România după numărul de locuitori, având o populaţie de circa 300.000 de persoane. De asemenea, Iaşul are universităţi care instruiesc 75.000 de studenţi care au abilităţile necesare pentru o carieră în cadrul Alten. În plus, avem o subsidiară a grupului Atexis în Iaşi de 10 ani“, au spus reprezentanţii Alten. În Iaşi, compania caută absolvenţi de masterat în inginerie (specializaţi în mecanică, electrică, electronică şi aprovizionare), care să lucreze pentru clienţi din industriile automotive, aeronautică, energie şi căi ferate. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.