Premieră: Maia Morgenstern, în spectacolul „Baltagul”, la Iaşi

joi, 18 noiembrie 2021, 02:50
2 MIN
 Premieră: Maia Morgenstern, în spectacolul „Baltagul”, la Iaşi

Spectacolul „Baltagul”, cu Maia Morgenstern, va avea încă o reprezentaţie, după ce cele două programate la Ateneul din Iaşi sunt deja „sold out”. Astfel, spectacolul este programat în prezent şi pentru data de 5 decembrie la Sala mare a Teatrului Naţional. 

Potrivit reprezentanţilor Ateneului, dramatizarea romanului „Baltagul” de Mihail Sadoveanu va fi pusă în scenă, în premieră, pe 6 decembrie, de la ora 19, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”. „Cererea mare a publicului a făcut ca atât premiera, cât şi avanpremiera, programată pe 5 decembrie, să fie vândute în mai puţin de 10 minute fiecare. Ne bucurăm de interesul publicului pentru teatru şi suntem onoraţi de prezenţa doamnei Maia Morgenstern pe scena noastră”, a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului. Astfel, cel de-al treilea spectacol „Baltagul” se va juca pe 5 decembrie, de la ora 11, şi pe scena Teatrului Naţional din Iaşi. „Punerea în vânzare a biletelor pentru reprezentaţia de la Teatrul Naţional a cauzat o blocare temporară a site-ului nostru, din cauza numărului mare de vizitatori. Dacă cererea va fi la fel de mare, luăm în considerare şi alte programări pentru Baltagul în aceeaşi perioadă”, a adăugat Andrei Apreotesei.

Din distribuţia spectacolului mai fac parte Teodor Corban, Alexandra Paftală, Răzvan Grosu, Cezara Fantu, Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Erica Moldovan, Florin Gorgos, Florin Gardan, Dani Popa, Gelu Ciobotaru, Mara Lucaci, Mariana Dumitrache şi Mălina Balcan. Adaptarea scenică şi regia sunt semnate de Toma Hogea, scenografia de Alina Dincă Puşcaşu, muzica de Cari Tibor, partea de video design aparţine lui Andrei Cozlac, iar asistenţa de regie este asigurată de Erica Moldovan.

Comentarii