15 000 de euro pentru Onduku

sâmbătă, 05 septembrie 2015, 01:43
2 MIN
 15 000 de euro pentru Onduku
 
Atacantul nigerian va fi împrumutat de CSMS pentru un an dacă trece vizita medicală. Joao Paolo a confirmat şi va fi legitimat

 

 
Readucerea lui Gomo Onduku la Iaşi are iz de telenovelă. După multe tratative, deschise, închise şi redeschise, nigerianul a ajuns la un acord cu oficialii de la CSMS. Ieri, fotbalistul trebuia să ajungă în Iaşi, pentru a participa la antrenamentul echipei, care a avut loc după amiază, însă anunţul oficialilor clubului din Copou a fost dat peste cap de problemele apărute în legătură cu sosirea în România. “Avionul cu care Gomo a plecat din Lagos spre Istanbul a întârziat, astfel că jucătorul a pierdut legătura dintre Istanbul şi Bucureşti, care ateriza la noi în ţară vineri dimineaţă, la ora 9:00. Am schimbat biletele de avion şi Gomo va ajunge vineri seara în Bucureşti. Dacă va scăpa ultima legătură spre Iaşi, va dormi o noapte în Capitală, având deja rezervări făcute de noi la un hotel. În acest caz, va ajunge sâmbătă, în jurul prânzului, la Iaşi” a declarat vicepreşedintele CSMS, Cristi Stărică, cel care conduce clubul în perioada în care preşedintele Florin Prunea este în concediu de odihnă.
Semnarea contractului cu Onduku va depinde doar de rezultatele testelor medicale, pe care nigerianul le va da luni, la Bucureşti. În rest, totul este stabilit, Iaşul urmând să plătească 15 000 de euro clubului Bayelsa, pentru împrumutul jucătorului pe un an, fotbalistul urmând să-şi conserve salariul avut la Iaşi în sezonul trecut, 4 000 de euro lunar.

Tot luni va efectua vizita medicală şi Joao Paolo de Sousa Dantas. Liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea pe care a avut-o cu Mogi Mirim, formaţie din ţara sa natală, fundaşul brazilian de 1,89 metri, care are 27 de ani, a confirmat în testul pe care Iaşul l-a susţinut joi, la Adjud, şi va fi legitimat. În afară de echipe braziliene, din liga a doua sau mai jos, Joao Paolo a mai fost legitimat în China, la Tiancheng, la Inter Baku, în prima ligă din Azerbaijan, şi Chaves, în eşalonul secund din Portugalia.

 

Comentarii