O grozăvie cum rar vă este dat să auziţi

A făcut sex cu o adormită şi riscă cinci ani de puşcărie

sâmbătă, 15 iunie 2013, 01:50
2 MIN
 A făcut sex cu o adormită şi riscă cinci ani de puşcărie

Agresorul s-a înfierbântat după ce a dansat cu victima la discotecă. A urmărit-o şi a agresat-o în camera ei, în timp ce dormea.

Cel mai ciudat caz de viol din ultimă perioadă a fost soluţionat ieri de Curtea de Apel Iaşi. Judecătorii au decis să îl condamne la cinci ani de închisoare cu executare pe Constantin Maftei, de 24 de ani, acuzat că a violat o tânără în timp ce aceasta dormea. Sentinţa este definitivă. Potrivit anchetatorilor, grozăvia s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 aprilie 2012. În acea seară , Constantin Maftei şi Andreea S. (26 de ani) au mers împreună la discoteca din sat, cu toate că nu se cunoşteau foarte bine. Ajunşi pe ringul de dans, cei doi au început să danseze, iar bărbatul a înţeles de la sine că partenera sa ar fi dispusă să întreţină relaţii sexuale cu el. Nu a avut curajul să-i spună acest lucru şi, pentru a prinde tupeu, a mers la bar şi a consumat băuturi alcoolice.

Când şi-a luat inima în dinţi şi a vrut s-o cucerească pe Andreea S., Maftei nu i-a mai dat de urmă fetei. Asta pentru că fata plecase între timp din discotecă. Constantin Maftei a părăsit în acel moment incinta localului şi s-a dus ţintă spre casa în care ştia că locuieşte tânăra. A ajuns la poarta acesteia şi a intrat tiptil în camera victimei, care dormea dusă pe pat.

Procurorii menţionează că Andreea S. era atât de obosită încât nu s-a trezit nici atunci când partenerul de dans din acea seară a dezbrăcat-o şi nici măcar când acesta a început să întreţină relaţii sexuale cu ea. După câteva clipe, bărbatul a fost bruscat de tânără, care s-a trezit. A încercat să o convingă să continue partida de sex, însă nu a reuşit. Dezamăgit, Maftei şi-a luat în acel moment tălpăşiţa şi a părăsit locuinţa sătencei. A fost zărit la ieşire de două persoane. A doua zi, Andreea S., a mers la Poliţie reclamând fapta consăteanului.

Comentarii