A luat taxiul, dar a ajuns la spital. Şoferul a făcut o manevră riscantă în Centru

marți, 08 iulie 2014, 01:57
1 MIN
 A luat taxiul, dar a ajuns la spital. Şoferul a făcut o manevră riscantă în Centru

Taximetristul a vrut să întoarcă maşina pe Anastasie Panu, pe linia continuă, dar a fost izbit violent de un alt autoturism.

O ieşeancă pasageră într-un taxi a ajuns ieri la spital în loc să fie transportată în siguranţă la destinaţie. Şoferul taximetrului care a preluat comanda şi pe ieşeancă a făcut o manevră de întoarcere pe linia continuă, în faţa sediului Direcţiei de Finanţe, pe bulevardul Anastasie Panu, fiind lovit de un autoturism Dacia Sandero care circula regulamentar.

În urma coliziunii, pasagera a ajuns la spital, fiind transportată de un echipaj SMURD. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele taximetristului. „Ioan D., de 48 de ani, din municipiul Iaşi, conducea un autoturism echipat taxi, a virat stânga încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu un alt autoturism. Pasagera din taxi a fost rănită uşor. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Ambii şoferi au fost testaţi de către poliţişti, dar nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

Comentarii