Accident cu doi răniţi, după o alunecare pe liniile de tramvai pe podul Alexandru cel Bun

luni, 16 mai 2016, 01:57
1 MIN

Liniile de tramvai aflate pe podul Alexandru cel Bun fac din nou victime printre şoferii neatenţi sau neexperimentaţi. Sâmbătă sea­ra, în jurul orei 22, şoferiţa unui autoturism Skoda Fabia, care urca pe pasaj dinspre Podul de Piatră către Alexandru cel Bun, nu a adaptat viteza şi, probabil frânând pe liniile de tramvai, a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un autoturism Dacia Logan. În urma coliziunii violente, trei persoane au ajuns la spital. 

Şoferiţa autoturismului Skoda are vârsta de 24 de ani. „Poliţiştii au fost solicitaţi la ora 21.55 despre produ­cerea unui accident în care şofe­riţa unui autoturism nu a adaptat viteza şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un alt autoturism. Maşinile au fost ava­riate, iar în urma testării cu al­cooltestul rezultatele au ieşit ne­gative. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei ieşene.

În urma impactului, atât şoferiţa vinovată, cât şi însoţitorul ei, au suferit lovituri la nivelul capului, conducătoarea auto având şi o contuzie la gamba dreaptă, iar pasa­gerul din drepta o contuzie toraco-abdominală. „Şoferul în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranio-crebral în urma căruia şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost internat pe Secţia de Chirurgie a Spitalului Sfântul Spiridon.

 Pa­sagerul din dreapta, un bărbat de 29 de ani, a suferit şi el o lovitură la nivelul capului, păstrându-şi totuşi starea de conştienţă. Victima a fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Andrei DÎSCĂ, Ana-Maria BUCUR

Comentarii