Advertorial

Adevăratele petreceri de Revelion sunt doar la Unirea Hotel & SPA

vineri, 01 noiembrie 2013, 11:10
2 MIN
 Adevăratele petreceri de Revelion sunt doar la Unirea Hotel & SPA

 Fie că preferi o seară elegantă și plină de rafinament sau o atmosfera incendiară cu DJ și lumini Unirea Hotel & SPA ți-a pregătit 3 petreceri de neuitat pentru noaptea magică dintre ani.

CHAMPAGNE GLAMOUR – Restaurant Panoramic, 340 lei/persoană

Dacă te definesc strãlucirea, rafinamentul si eleganța te invităm la Restaurant Panoramic 13 pentru o noapte de CHAMPAGNE GLAMOUR. Petrece un Revelion efervescent, într-o atmosferã glam, desãvârșitã de preparate inedite si animatã de muzicã live.
Glam your way into the New Year’s Eve!

SHOTS PARADE – Restaurant Unirea, 200 lei/ persoană

Special pentru tine si prietenii tãi am pregătit o petrecere incendiarã cu DJ, open bar si un bufet cu mâncãruri delicioase. Încingem atmosfera cu shot-uri flambate si cocktail-uri colorate. Alege-ti bãutura preferatã si distreazã-te alãturi de noi toatã noaptea!
Pick your poison and party all night long!

 
SANGRIA ALEGRIA – Sala Cuza, 180 lei/ persoană
Alege SANGRIA ALEGRIA și începe anul 2014 cu o explozie de pasiune si culoare! DJ, open bar, tapas si un bufet pe mãsurã pentru o adevãratã fiesta. Lasã-te purtat de arome fructate, atmosferã vibrantã si ritmuri fierbinti într-o searã plinã de sangria y alegria.
Let ‘s have a Spanish Fiesta!

TOMBOLE

Alege una din cele trei petreceri si CASTIGA un WEEKEND LA PARIS sau la SPA! Pentru toți oaspeții care ne calca pragul în seara dintre ani, am pregătit o serie de surprize:

Tombolă Restaurant Panoramic: WEEKEND ÎN DOI LA PARIS ( 2 nopti la Paris, transfer gratuit la aeroport, bilete de avion, cazare cu mic dejun pentru douã persoane, o cinã pentru douã persoane).

Tombolă Restaurant Unirea si Sala Cuza: WEEKEND ÎN DOI LA UNIREA SPA (3 zile de relaxare în care vã veti bucura de: piscinã încãlzitã, saunã, salinã, jacuzzi, hammam).

REZERVARI

Tel.: 0232.20.50.08/ 0723.18.71.75/0722.52.78.22
E-mail: comercial@hotelunirea.ro
www.hotelunirea.ro

Comentarii