Al cui eşti tu? Al Di Meola!

joi, 18 aprilie 2013, 01:50
1 MIN
 Al cui eşti tu? Al Di Meola!

Ne-am uitat în calendar exact ca mâţa şi n-am găsit nici un nume de muzician mai important care să fi făcut ceva deosebit în zilele astea (şi încă n-au apărut unele reviste de muzică pe luna mai), aşadar am zis să scormonim la întâmplare prin playlistul nostru din calculator.

 

Mai exact, nu-i playlist, e o zonă de muzică mai uşor accesibilă, doar câteva zeci de albume (grosul se află pe CD-uri şi DVD-uri, plus albume vinyl, casete audio din pod şi chiar câteva VHS, pe care le ţinem mai mult ca valoare sentimentală, să se demagnetizeze, de prin anii ’80). E o listă scurtă, formată mai mult din compilaţii, că n-are nici un rost să stocăm pe HDD mulţi GB cu Frank Zappa, de exemplu, sau discografiile a zeci de trupe hard din anii ’80, pe care le ascultăm când şi când.
Lista începe cu 38 Special, despre care am pomenit, apoi continuă, firesc, cu A; de la A, despre AC/DC, Aerosmith, Al Jarreau, Aphrodite’s Child etc. am mai scris, am mai băgat clipuri, dar ne-au căzut ochii pe Al Di Meola, pe care l-am ascultat prima dată când am făcut rost de înregistrarea celebrului album live "Friday Night in San Francisco" (1980 – evoluează el, alături de alţi doi chitarişti la fel de importanţi, John McLaughlin şi Paco de Lucía). Iată muzică! 

 

Ascultaţi şi vă bucuraţi!

Comentarii