Am marcat, dar am pierdut

luni, 10 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Am marcat, dar am pierdut

CSMS Iaşi – Spartaki Tskhinvali 2-3 (0-2), într-un meci amical disputat în Antalya

 
 
CSMS Iaşi a disputat sâmbătă al doilea meci de verificare în Antalya, unde formaţia ieşeană derulează al doilea cantonament al anului. Jucând în compania Spartaki Tskhinvali, echipă nou-promovată în prima ligă de fotbal a Georgiei, ieşenii au pierdut cu scorul de 2-3. Spartaki a condus la pauză cu 2-0, CSMS a egalat, ca urmare a golurilor reuşite de Cioranu şi Dobre, iar georgienii au înscris ultimul gol pe finalul jocului. Antrenorul grupării din Copou, Marius Lăcătuş, a început jocul în formula: Caparco – Bosoi, Radina, Vişa, Vladu – Mihalache, Olah – Onofraş, L. Mihai, Hoxha – Pălimaru. În actul doi, Iaşul a mizat pe: Dani – Radovic, Cioranu, Avrămia, Bădic – Călugăru, Novac, Dedu, Ţigănaşu – Herghelegiu, Dobre. Următorul joc de verificare pentru formaţia care vizează promovarea în Liga I de fotbal va avea loc mâine după amiază, în compania FK Proletar Novi Sad, echipă care activează în eşalonul doi al Serbiei. Informaţiile au fost transmise de reprezentanţi ai CSMS.
Reamintim, Iaşul a remizat alb în precedentele teste disputate în acest an, cu CS Mioveni, la Cheile Grădiştei şi ACS Poli Timişoara, în Antalya.

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a făcut un scurt rezumat al celor întâmplate în primele zile petrecute în Turcia. “Aşa cum a cerut conducerea tehnică, echipa are condiţii excelente: cazare, masă, recuperare, trei terenuri de antrenament cu iarbă exact lângă hotel, adversari puternici pentru meciurile de pregătire. Toată lumea răspunde bine la comenzi. Cu excepţia lui Creţu, care a avut ceva probleme minore, la spate, nu au fost probleme medicale. Primele două teste, cu Timişoara şi cu Spartaki, ne-au conturat deja o idee legată de ce e bine şi la ce trebuie să mai lucrăm. În zilele următoare vom lua o decizie în privinţa jucătorilor aflaţi în probe. La prima vedere, Radovic ar fi o achiziţie foarte bună. S-a integrat repede, a demonstrat că are calitate. Din păcate, la Hoxha şi Radina s-ar putea să renunţăm, evoluţiile lor din jocurile amicale nefiind pe măsura aşteptărilor” a declarat şeful executivului ieşean.

Comentarii