Andreea Raicu nu va mai apărea la TV. „Am renunţat la lucrurile care nu mă definesc”

vineri, 31 iulie 2015, 07:26
2 MIN
 Andreea Raicu nu va mai apărea la TV. „Am renunţat la lucrurile care nu mă definesc”

Andreea Raicu a dispărut de pe micul ecran de ceva vreme. A fost una dintre cele mai căutate prezentatoare TV, dar a ales să renunţe la televiziune în favoarea unei vieţi orientate spre… meditaţie.

De ce ai ales această cale a meditaţiei?

Pentru ca a fost singura metoda care m-a ajutat sa ma cunosc cu adevarat si sa imi dau seama cine sunt. Cu ajutorul meditatiei, am invatat sa imi traiesc viata in functie de dorintele si valorile mele si nu ghidata de asteptarile oamenilor din jur. Meditatia m-a ajutat sa scap de frici, de conditionari si temeri, sa traiesc in prezent mai mult, si mai putin in trecut sau in viitor, si sa ma bucur de fiecare moment din viata mea.

Având în vedere această (mai) nouă preocupare a ta, vei renunţa la ”sclipiciul” televiziunii, al imaginii de vedetă tv?

In acest moment am renuntat sa fac lucrurile care nu ma mai definesc. Pentru mine e important sa fac ceva care ma motiveaza si care poate aduce un plus in viata oamenilor care ma privesc. Cat despre acel “sclipici” despre care vorbesti, nu prea am ce sa-ti spun pentru ca eu nu m-am raportat niciodata asa la ceea ce am facut. In acest moment fac lucrurile care imi plac, iar asta este cel mai important pentru mine. Conduc revista andreearaicu.ro, predau cursuri de Mindfulness, organizez cursuri si conferinte motivationale. Prin toata aceasta munca pe care o depun imi doresc sa inspir cat mai multi oameni sa aiba curajul sa traiasca asa cum isi doresc, chiar daca, uneori, este greu si oamenii din jur te pot privi ciudat pentru ca vrei sa faci lucrurile diferit.

Citiţi interviul integral pe libertatea.ro

 

Comentarii