Atac cu cuţitul ziua în amiaza mare: Femeie înjunghiată în magazin de un drogat cu vedenii

joi, 20 noiembrie 2014, 14:01
2 MIN
 Atac cu cuţitul ziua în amiaza mare: Femeie înjunghiată în magazin de un drogat cu vedenii

Vânzătoarea unui magazin stradal din zona Podu Roş a fost atacată ieri la amiază cu un cuţit de un tânăr drogat.

Atacul a avut loc în jurul orei 14, când tânărul în vârstă de 19 de ani care trecea prin zonă, Alexandru M., a scos un cuţit din buzunar şi s-a aruncat spre vânzătoare, rănind-o la umăr. Lama cuţitului nu a intrat în corpul femeii, dar victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

„Pacienta în vârstă de 56 de ani prezenta o plagă înjunghiată în muşchiul umărului drept, care nu era penetrantă. Femeia a povestit că a fost rănită cu un briceag de către un tânăr care a intrat în magazin. Pacienta a fost îngrijită în UPU şi apoi trimisă la domiciliu“, a spus prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

După ce a atacat femeia, poliţiştii l-au prins pe bărbat la mică distanţă de locul atacului şi l-au transportat la Secţia 5 pentru audieri. Aici, bărbatul nu a putut fi audiat deoarece era incoerent. După câteva ore, acesta le-a spus po­iţiştilor că nu ştie despre gestul făcut. De asemenea, asupra bărbatului s-a găsit suma de 380 de euro, aşa că anchetatorii au exclus varianta unui jaf. Anchetatorii presupun că acesta se afla sub influenţa drogurilor.

„A fost demarată o anchetă pentru elucidarea circumstanţelor în care a avut loc acest incident, iar la finalizarea acestora vor fi luate măsurile legale“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii