Eveniment

Au început înscrierile în proiectul Teaching Romanian Youth!

luni, 04 septembrie 2017, 09:30
2 MIN
 Au început înscrierile în proiectul Teaching Romanian Youth!

    Teaching Romanian Youth este un proiect bazat pe cel de-al 4-lea obiectiv de dezvoltare durabilă, Quality Education. Prin acest proiect, AIESEC Tehnical University of Iaşi îşi propune să aducă inovare în educație prin adoptarea atât a unor metode formale cât și informale de predare, prin intermediul unor profesori internaționali.

Pe 1 septembrie am dat start înscrierilor în cea de-a VI-a ediţie a proiectului Teaching Romanian Youth. Proiectul include cursuri de limbi străine adresate atât elevilor de liceu cât şi studenților, în special cei ai Universităţii Tehnice „Gheorghe – Asachi ‟ din Iaşi.

Acesta constă în predarea de limbi străine de către profesori internaţionali, într-un mod interactiv și multicultural. În Iaşi sunt deja numeroşi  studenţi care au obţinut o diplomă în urma participării la proiect în ediţiile precedente, au învăţat şi s-au distrat alături de profesorii lor.

Acest proiect se va desfăşura pe o perioadă de 8 săptămâni, între 30 octombrie şi 23 decembrie şi va oferi posibilitatea studierii a 5 limbi străine: franceză, engleză, rusă, spaniolă şi germană.

Cursul constă în 17 şedințe, unde practica este cuvântul cheie. Vor exista 2 sesiuni săptămânale, respectiv 3, a câte doua ore fiecare în intervalul 18:00 – 22:00 în timpul săptămânii. Grupele se vor forma pe nivel de limba studiată.

Există posibilitatea de a opta şi pentru cursuri individuale, caz în care întreaga atenţie a profesorului se îndreaptă spre un singur participant.

Taxa de participare este de 220 lei/limbă studiată iar pentru cei ce doresc ore în particular, taxa este de 300 lei/limbă studiată.

Dacă înscrierea se face până pe 8 octombrie taxa de participare va fi de 200 de lei, respectiv 270 de lei pentru cursurile individuale.

Înscrierile se pot face până pe 21 octombrie la adresa: www.try.aiesec.ro

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la adresa: aiesectuiasi@gmail.com
 

Comentarii