Aveţi drum în sudul ţării? Atenţie mărită la polei!

miercuri, 08 februarie 2017, 08:24
2 MIN
 Aveţi drum în sudul ţării? Atenţie mărită la polei!

Noi atenţionări cod galben de polei , 12 judeţe şi Capitala sunt sub avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, noi atenţionări cod galben de polei, pentru Vaslui şi Galaţi, la ora transmiterii acestei ştiri 12 judeţe şi Capitala fiind sub avertizare. Judeţele Vaslui şi Galaţi se află sub cod galben de polei până la ora 10.00. De asemenea, sunt în vigoare atenţionări de polei şi pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, dar şi Bucureşti, până la ora 9.00.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, din cauza poleiului, traficul a fost deviat de pe tronsonul Drajna – Lehliu-Gară (kilometrii 65-105) al Autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri.  Măsura a fost luată deoarece ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere. Şi în judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila – Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

Potrivit sursei citate, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului – Huedin – Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.ă Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti ninge slab, iar în judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64. 
 
 

Comentarii