Bătaie la Colegiul Sadoveanu din Paşcani din cauza unor comentarii pe Facebook

miercuri, 07 octombrie 2015, 14:24
2 MIN
 Bătaie la Colegiul Sadoveanu din Paşcani din cauza unor comentarii pe Facebook

Scandal de proporţii la cea mai bună şcoală din Paşcani din cauza unor comentarii pe Facebook. Un fost elev al şcolii s-ar fi luat la bătaie cu un tânăr din clasa a XII a, astăzi, în una din sălile de clasa. A trecut de agenţii de pază, l-a căutat pe cel care ar fi comentat urat la adresa lui şi i-a dat o palmă. În apărarea victimei au sărit colegii, motiv pentru care conflictul a luat amploare.

Incidentul s-a încheiat la sediul Poliţiei, acolo unde adolescenţii au fost trimişi de conducerea şcolii pentru a da declaraţii.

Conducerea şcolii recunoaşte incidentul. A făcut o sesizare la Poliţie împotriva agresorului.

Tânărul care a fost pălmuit se numeşte Andrei Blejusca şi este elev în clasa a XII C. El a ajuns la Poliţie să depună o plângere împreună cu alţi şase colegi  în calitate de martori, trimişi de directorul şcolii. Printre ei se află şi fiul poliţistului Gheorghe Mercaş. La scurt timp au fost trimişi acasă fără să dea declaraţii. În schimb, oamenii legii au reţinut doar sesizarea făcută de conducerea şcolii şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Agresorul se numeşte Emilian Asofronei. El susţine că a intrat în şcoală cu permisiunea agenţilor de pază şi că nu ar fi lovit pe nimeni. S-a dus în sala de clasa pentru a vorbi cu cei care l-au ameninţat pe Facebook. Tânărul crede că tot ei ar fi cei care i-ar fi lovit maşină, zilele trecute, aşa cum scrie într-un mesaj pe reţeaua de socializare.

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Iaşi. Cel mai probabil va urma o anchetă pe această temă.

Totul a pornit de la o pagină privată de Facebook a unui grup restrâns de prieteni. Este vorba despre Andrei Blejusca, Doru Isachi, Andrei Timofte, Cristian Dominte, Mădălin Petruşca, George şi Gabi Mercaş. Aici ei obişnuiau să îi bârfească pe unii elevi ai şcolii şi să îşi împărtăşească opiniile despre colegi, despre cum se îmbracă sau relaţiile lor intime.

Aflaţi amănunte de pe bittv.info

 

Comentarii